To sem jaz – Rebeka Dremelj

To sem jaz - Rebeka Dremelj

To sem jaz – Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj je 25. marca, v casinoju Kongo v Grosupljem pripravila pravi spektakel. Predstavila je svoj drugi samostojni album z naslovom To sem jaz.


Plošča je izšla pri založbi založbi  Dallas  Records. Na njej je Miss Slovenije 2001, pevka, voditeljica, plesalka, igralka objavila 14 novih skladb. Producent polovice novih skladb je Michael Weeden Menace iz ZDA, ki je snemal z  mnogimi vrhunskimi glasbeniki, kot so Madonna, Whitney Houston, Billy Joel, Liberty X. Glasbeno gradivo je posneto v studijih Red Bus (London), Šušnjevec (Zagreb), Jama (Ptuj), Line (Ljubljana), Zibelnik (Ljubljana) in v Studiu 22 Radia Maribor.
Za leto 2004 ima Rebeka Dremelj podpisanih že več deset pogodb za nastope na prireditvah in televizijskih oddajah v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji, Švici, Nemčiji, BIH, Srbiji.
V prihajajočih spomladanskih mesecih bo posnela dva nova glasbena videospota.  Eden bo namenjen slovenskemu, drugi pa hrvaškemu tržišču.


REBEKA DREMELJ je misica, ki ji je s svojim talentom za igranje in petje uspelo osvojiti medije in občinstvo. Z mednarodnimi izkušnjami in uspehi je najbolj iskana slovenska miss, smehlja se z več deset naslovnic revij. Njene skladbe Ko ugasnejo luči, Keš bejba, Prvi korak, Nisem kriva in Kao kamikaza so bile na lestvicah mnogih slovenskih radijskih postaj, njeni videospoti za skladbe pa se redno predvajajo po vsej Sloveniji in Hrvaški. Redno se pojavlja v vseh slovenskih medijih.
Na radijskih postajah je v tem trenutku aktualna njena skladba Ne boš se igral, s katero je uspešno nastopila na  EMI 2004. V Londonu je posnela štiri skladbe, od tega dve s Stephanie, miss Barbadosa. Na Hrvaškem je posnela skladbi s popularno skupino Soma Dollara,  na festivalu v Reki pa je prejela nagrado za najboljšo koreografijo. Uveljavila se je tudi kot uspešna vodeiteljica televizijskih in radijskih oddaj. Pred letom je na RTV Slovenija vodila  mladinsko oddajo, imela je svojo oddajo na TV Pika. Na TV Papriki je šokirala z zelo priljubljeno provokativno oddajo Rebeka, razkrivala je skrivnosti znanih Slovencev.
Na radiu Studiu D dvakrat tedensko vodi jutranji program. Uspešna Senovčanka bo v prihodnji sezoni vodila izredno priljubljeno zabavno glasbeno oddajo Bodi Idol 2004, ki jo pripravljajo na mariborskem NET TV-ju.


PR

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.