C.R.A.S.H. čakali na Petra Polesa eno leto

C.R.A.S.H. čakali na Petra Polesa eno leto

C.R.A.S.H. čakali na Petra Polesa eno leto

Pravijo, da kdor čaka, dočaka. C.R.A.S.H. so potrpežljivo čakali in napočil je pravi trenutek. Končno se bodo širni Sloveniji predstavili bolj pompozno, kajti v teh dneh prihaja na radijske postaje njihov singel MISEL. Gre za prvi komad iz njihove prihajajoče zgoščenke ‘MSQ Do konca in naprej’, ki bo izšla že naslednji mesec.


Album je globoka čustvena stvaritev skupine C.R.A.S.H., saj so ga posvetili svojemu preminulemu pevcu Mitju Skutniku, ki se je dolgo časa boril proti zahrbtni a žal neozdravljivi bolezni – RAK. Videospot je delal trenutno najbolj iskan mlad slovenski režiser, Mitja Okorn, katerega celovečerec Tu pa tam se še vedno vrti v kinematografih. Videospot je bil posnet že lanskega marca, a je skupina čakala na pravi trenutek za izdajo. Čakali so pravo oddajo, pravega voditelja…čakali so Petra Polesa in oddajo Nikoli ob desetih. To soboto ob 22h, se bo v prvi Polesovi oddaji premierno zavrtel videospot Misel, ki je rahlo politično naravnan, predvsem pa se osredotoča na bolezen, trpljenje, blodnje in željo po samomoru, ki se pojavi zaradi prevelike bolečine. Zgodba videospota je izredno tragična in bo marsikomu povzročila kurjo polt. Režiser Mitja Okorn, ki v svojih spotih vedno poskrbi za atraktivne in včasih tudi destruktivne kadre, tudi tokrat ne bo pustil gledalce na cedilu. Tokrat je želel eno izmed scen narediti še posebej dramatično in je iz enega od mariborskih mostov vrgel avto. Mirne duše lahko rečemo, da je povzročil pravi avtomobilski CRASH.
 
 
Zadnji verzi, ki jih je na smrtni postelji napisal njihov pevec Mitja Skutnik so bili sledeči:
Sam ležim v jarku,
le strah je z mano,
sovražnika gledam v oči
po obrazu pa čutim kapljo krvi,
vedno, ko sam sebe prepričam,
da je vse O.K.,
mi zada novo bolečino.


C.R.A.S.H. vam sporočajo, da naj vas misel odpelje daleč proč in da si ne zatiskajte oči pred boleznimi, ki nas obdajajo.


PR

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.