Prihajajo Rattlesnake…

Rattlesnake (foto: Miro Majcen)

Rattlesnake (foto: Miro Majcen)

Prva uspešnica ‘Ogenj al’ led’ že osvaja radijske postaje po Sloveniji


Skupina RattleSnake se je prebudila in s svojo glasbo prebudila tudi kvalitetnega in odraslega rocka željne poslušalce – ne le s koncerti, temveč tudi s prvo uspešnico ‘Ogenj al’ led’, ki je postala popevka tedna na Radiu Koper (RattleSnake so v neposrednem troboju premagali uveljavljenega Primorca Jana Plestenjaka in eno najbolj priljubljenih rock zasedb v Sloveniji Dan D), predstavili so se tudi v oddaji Tistega Lepega Popoldneva, minuli petek pa so bili izbrani tudi za Popevko tedna na Valu 202.


Snemanje videospota za ‘Ogenj al’ led’ bo končano v prihodnjih dveh tednih in takrat lahko pričakujemo napad RattleSnake tudi na slovenske televizijske postaje.


Oboževalce seveda najbolj zanima, kdaj bo na prodajne police prišla plošča RattleSnake? To naj zaenkrat ostane skrivnost, čeprav so nam glasba šepetanja iz krogov blizu skupine potrdila, da so si fantje za promocijo izbrali veličastno prizorišče… bo to Centralni stadion za Bežigradom? Morda kar sloviti Wembley? Orange Bowl? Norveški fjordi? Islandski gejzirji? Kitajski zid? Egipčanske piramide?


RattleSnake presenečajo in vsakič znova osupnejo, zato bodite pripravljeni tudi na njihov naslednji napad… 


Več na www.rattlesnake-band.com


PR

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.