Skupina APERION v sodelovanju s Plesnim forumom Celje

Aperion - foto: Samo Bešlagič

Aperion – foto: Samo Bešlagič

Predpremiera IONOSFERE v Kosovelovi dvorani v Cankarjevem domu v Ljubljani, v četrtek, 13.4.2006 ob 17.uri. Vstopnine ni – brezplačno karto za predstavo je potrebno vseeno rezervirati ali dvigniti v času uradnih ur v Cankarjevem domu.


Projekt je mešanica naše glasbe in modernega plesa. Nekaj koreografij je nastalo po čutenju plesalk do naše glasbe in so jih oblikovale same. Nekaj pa jih je sestavila Goga Štefanovič Erjavec, voditeljica Plesnega foruma Celje.


Projekt je nastal s skupnim dihanjem plesalk plesnega foruma in članov skupine Aperion, ki se je po nekajmesečnem delu zlil v enotno plesno glasbeno eksperimentalno predstavo. Na trenutke se dogaja toliko stvari, da jim je težko slediti.
Na naši spletni strani www.aperion.org si lahko v fotogaleriji pogledate fotografije iz vaj, vse kar pa še morate vedeti, pa boste izvedeli na predpremieri v Cankarjevem domu ali pa na premieri in prvi ponovitvi takoj naslednji dan v Plesnem Forumu Celje.


V petek, 12. maja 2006 in v soboto, 13. maja 2006 ob 21.00 pa sta v Plesnem forumu v Celju premiera in prva ponovitev projekta IONOSFERA s Plesnim forumom.


PR

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.