Vse najboljše, Intosomething!

magda01

K4, 28. 4. 2006: Intosomething’s 10 years with Min2Max world tour


Ob praznovanju okrogle obletnice samostojnega glasbenega delovanja Intosomethinga je na velikem štirkinem plesišču kot glavna zvezda večera nastopila Magda, ki je z lanskoletnim sedemurnim nadvse svežim setom izzvala najbolj vzdržjive, navdušila poznavalce in tako suvereno zasedla prestol pretekle sezone. Ob tokratnem obisku sta s Hearthrobom v sklopu Minimize2Maximise turneje predstavljala založbo m-nus, katere lastnik je eden trenutno najbolj zaželjenih djev v svetu elektronske glasbe, Richie Hawtin.


Preden sta nekaj po drugi uri prevzela taktirko, so za uvod na velikem plesišču poskrbeli domači slavljenci večera Damir, Rojter in Roja&Fedja (Intosomething). Občasni bolj trdi izleti Hearthroba so dali njunemu setu nekoliko variabilnosti, ob čemer pa ni izgubil prepoznavnosti Magdinega stila minimal elektro-techna, s čimer je dama jasno pokazala, kdo nosi hlače za mešalno mizo.


Tudi v barskem delu je večer zaznamovala predstavnica nežnejšega spola, Portugalka Rita (Badmood, Lisbon), ki je z Maia’s Fresh Breaks prijetno lomila ritme po tretji uri. Pred njo sta londonsko enoto Intosomethinga predstavljala Dom P&Darren Germain (Intosomething, London), katerima je sledil organizator kultnih What Happened? eventov zahodnega Londona Luke Warm (What Happened?, Sunkissed, London). Tudi na manjšem plesišču se je torej veliko plesalo, večer pa je minil v znamenju broken beata, soula, deep housa in seveda svežih brejkov.


                                                                                                                                 mm(ojca)

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.