B.R. Stylers interview for Rdeča Ostriga

B. R. Stylers

B. R. Stylers

1. Slovenia is quite familiar to you, since you’ve had some great concerts here. What can you say about your Slovenian fans?

Slovenska publika je super, temperamentna, dokaj dobro pozna reggae glasbo…in tudi glasbo B.R. Stylers-ov…saj smo poleg Riversplasha tudi sicer imeli po Sloveniji kar dosti koncertov, tako, da iz Slovenije dobivamo precej komplimentov po elektronski posti.

2. You also performed in Rdeča Ostriga 3 years ago. What changed in connection with B.R. Stylers since then?

V obdobju od nastopa v Ostrigi pred tremi leti je prišlo do spremembe v zasedbi, klaviaturista Luco je zamenjal Ras Antonio. Sicer pa je skupina »bogatejša« za CD EP »Over This Place« in drugi studijski album »Dubbing From The Earth«…tako, da bo repertoar precej drugačen, tudi pesmi s prvenca »Dub resonance« pa imajo nove, drugačne aranžmaje, izvedbe.

3. You also performed with some well-known artists. Which one do you remember most and why?

V zadnjem letu in pol, odkar se je basist in vodja skupine Paolo priključil skupini Africa Unite smo največ nastopali po Italiji, kot spremljevalna skupina.
Sicer pa je brez dvoma nepozaben nastop na Reggae Riversplash festivalu v Tolminu, ko smo nastopili pred legendarnim Lee »Scratch« Perry-jem!

4. Will Rdeča Ostriga be the only station in your tour? Where else, among Škofja Loka in Slovenia you will have concerts?

ŠTUK, Maribor (19.10.), TAVERNA, Koper (28.10.), MOČVARA, Zagreb (2.11.), ULJANIK, Pula (3.11.)…več pa spomladi po izidu novega, tretjega studijskega albuma.

5. And what can we expect from you?

Enkraten dub reggae večer!

P.O.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.