Laurent Garnier

Laurent Garnier

Laurent Garnier

Ambasada Gavioli
27. 10. 07

Laurent Garnier je ime, ki ne potrebuje posebne predstavitve, kar je osebno tudi dokazal v soboto, 27. 10. 2007,  v najbolj kultni slovenski diskoteki,  Ambasadi Gavioli. Poleg tehnične dovršenosti miksanja, ki bi ga neuk opazovalec lahko označil za že vnaprej pripravljen miks, smo bili zopet priča neusmiljenemu menjavanju žanrov dogajanja, od techna pa vse do drum and bass-a. Pri slednjem so se čudili tudi najbolje motivirani plesalci, kar pa je lahko posledica malce starejšega izbora omenjene zvrsti.

Poleg dobre glasbe, lepih deklet, zanimive animacije, mrzle klime in dragega piva smo bili tako priča še enemu »brezdimnemu« žuru, ki je trajal do zgodnjega jutra, kljub temu, da smo prav na to noč premaknili kazalce na urah nazaj. Zanimiv detajl, ki pa je vzburil pozornost že ob začetku dogodka, pa je bila neprimerno daljša vrsta na Vip vhodu kot pa na vhodu »za navadne smrtnike«. V glavnem, vsi prisotni smo se strinjali, da gospod Garnier res dela iz ljubezni do glasbe.
 
P.S. Imeli smo namen tudi vizualno predstaviti dogodek, pa nam zaradi okvare fotoaparata to ni uspelo. Se iskreno opravičujemo.

                                                                                                                    Mitja Prtitržnik

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.