Pure Satisfaction v Inboxu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DJ Benny Benassi, DJ Sylvain, DJ Lukasov in Dj Mike Schneider
17.januar 2009, Ljubljana/Inbox
 
Bila je tipična januarska sobota, zaspana in umirjena. Po popoldanskem počitku so se začele priprave na dogodek meseca, vsaj kar se party scene zadeva. V ljubljanskem Inboxu se je odvijal event imenovan Get2gether, v okviru katerega je gostoval v Slovenji en najbolj znanih in legendarnih DJ-ev-Benny Benassi, drugače znan kot kralj modnega milanskega nočnega razvrata. Benny je širši publiki poznan po neponovljivem komadu Satisfaction. Poleg tega se lahko še zvrstijo hit uspešnice: Able To Love, No Matter What You Do, Who’s Your Daddy, I Love My Sex, Bring The Noise  in Love is Gonna Save Us.
 
Poleg glavne zvezde večera so nastopili še: na main flooru-DJ Sylvain, DJ Lukasov in DJ Mike Schneider. Prva dva sta poskrbela, da se je množica dodobra ogrela, slednji pa je poskrbel, da se je party odvil do konca s polno brzino.
 
Benny Benassi je s svojim prihodom povzročil totalno evforijo med publiko. S svojim svojevrstnim soundom in načinom miksanja je stopnjeval svoj set in ga pripeljal do vrhunca z hitom Satisfaction. Takrat so se na dancefloor zgrnili prav vsi. Nato nas je vse popeljal skozi različen spekter odličnih remixov. En za drugim so si sledili: Human-The Killers, The Funk Phenomena-Armand Van Helden, Mr. Brightside-The Killers, By The way-Red hot Chili Peppers, Where The Streets have no name-U2. Dj je s tem prepletom skladb uspel usvariti nepozabno vzdušje. Večino teh remixov in ostalih znanih hitov je množica prepevala enoglasno. Res nepozabno!
 
Benny Benassi je še enkrat več dokazal, zakaj spada med top DJ na svetu. Edino kar bi mu lahko obiskovalci zamerili je zelo kratek nastop-dve uri in dvajset minut. Sicer pa je tudi res, da smo v Sloveniji že doživeli tudi krajše nastope. Ampak vseeno, če DJ pokaže kaj zna, to velja… Tokratni gost je pokazal, da zna!
 
Pohvalil bi tudi organizatorje (Inbox in Collegium Mondial Travel), saj so uspeli pod novo znamko Get2gether ustvariti dober, kvaliteten party s kvalitetnimi DJ-i sredi zaspane, že dolgo časa prav nič »party« Ljubljane.
 
Tekst: Aljaž Novosel
Foto: Jasna Omerzu

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.