Lamb of God nad Kinom Šiška

Lamb of God nad Kinom Šiška

Lamb of God nad Kinom Šiška

Pravi ameriški metal kvitet iz Richmonda  (zvezdna država Virginia) se letos maja vrača v Slovenijo! Po izjemno energičnem nastopu na lanskem festivalu Metalcampu, kjer so na noge spravili več tisoč fenov, bo to prva priložost za ogled teh metal aktivistov v umirjenem ambientu dvorane Kino Šiška.

Kitarist Willie Adler, njegov brat bobnar Chris Adler, basist John Campbell, kitarist Mark Morton in pevec Randy Blythe tvorijo edinstveno karizmo, tako na odru kot v privatnem življenju. Skupina je v zadnjih desetih letih odre delila s praktično vsemi imeni metalske elite, od Ozzyja Osbourna na njegovem Ozzfestu, kot predskupina Slayer na kultni Unholy Alliance Turneji, z Megadeth na Gigantouru, kot predskupina Metallice…na turneji za ploščo Sacrament so preziveli skoraj neprekinjenih 19 mesecev, in si šele po tem vzeli malo pavze. Seveda dolgo niso zdržali in začelo se je ustvarjanje njihove zadnje studijske mojstrovine WRATH, po mnenju mnogih najboljši LOG izdelek, ki ga skupina aktivno in na vseh kontinentih promovira v živo od izdaje albuma (februarja lani).

Lamb of God imajo v žepu že marsikatero priznanje, celo grammya, in prenekatero zlato ploščo, pa še vedno neizmerno uživajo v tem kar počnejo. Turneje so pomemben del življenja članov zasedbe in več kot očitno fantje na enem mestu ne zdržijo prav dolgo, še dobro, saj jih bo pot v sredo- 19. Maja zopet pripeljala v Slovenijo!

 

Povezani članki:

Značke: