Vesna Zornik s TangoApasionado na festivalskih odrih po Sloveniji

Vesna Zornik s TangoApasionado na festivalskih odrih po Sloveniji

Vesna Zornik s TangoApasionado na festivalskih odrih po Sloveniji

Vesna Zornik, ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, bo s svojo spremljevalno skupino nastopila na letošnjem 5. kulturnem festivalu Festiko v Kopru, na 6. festivalu Kamfest v Kamniku ter na Poletni sceni v Novi Gorici. Na nastopih bo predstavila svojo prvo solistično ploščo TangoApasionada, ki jo je maja letos objavila pod okriljem založbe Celinka.

Album TangoApasionada je bil premierno predstavljen 1. junija občinstvu zbranemu v polni dvorani Španskih borcev v Ljubljani. S svojo sodobno in nadvse izvirno izvedbo priljubljenih tango skladb je Vesna Zornik več kot navdušila tudi obiskovalce koncerta na mariborskem Lentu.

“Cada dia”, trenutni single z albuma, postaja čedalje bolj priljubljen. Publika je pesem vzela za svojo, kar je opaziti na koncertih, ko marsikdo (kljub temu, da je besedilo v španskem jeziku) zapoje z Vesno.
Za obiskovalce Festika, Kamfesta in novogoriške Poletne scene se torej obetajo prave glasbene poslastice, kajti Vesna bo tudi na teh koncertih nastopila s svojo odlično spremljevalno skupino. Ob pomoči izvrstnih glasbenikov bo Vesna v Kopru, Kamniku in Novi Gorici pričarala vzdušje argentinskih mestnih ulic, ujetih med tradicijo in utripom sodobnega ritma.

Vesna Zornik – TangoApasionada na koncertnih odrih:
29.7. – Festiko – Koper
12.8. – Kamfest – Kamnik
15.8. – Poletna scena – Nova gorica

www.vesnazornik.com
www.myspace.com/vesnazornik

Povezani članki:

Značke: