Equinox-eletronsko potovanje

Equinox

Bart Claessen (NL), Andy Duguid (UK), Julie Thompson (UK), Inpetto (DE), Muzikjunki (NL), Tempo Giusto (FIN), MC Stretch (UK)
Ljubljana/Gospodarsko razstavišče
20. 12. 2010
 
V soboto je na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču gostoval Festival elektronske glasbe-Eqiunox, ki je v Slovenijo pripeljal znane DJ-je evropske trance scene, poleg tega pa tudi svetovno znano pevko Julie Thompson, ki sodeluje s Tiëstom in je pravzaprav njegov prvi vokal. Vse napovedi so obetale spektakel.
 
Poleg glavne zvezde so seveda nastopili še odlični DJ-ji, ki so dokazali, da so vredni svojega slovesa. Tako Andy Dugiud kot Bart Claessen sta z udarnimi ritmi spravila vse prisotne na noge iz z odličnimi miksi bombardirala celega gospodarca. Vrhunec pa je dogajanje doseglo, ko je na oder stopila Julie Thomson, ki je s svojim glasom obiskovalce pripravila do prepevanja številnih Tiëstovih hitov. Poleg omenjenih so nastopili še nemški dvojec Inpetto, Mjuzikjunki, Tempo Giusto in pa tudi Mc Stretch, ki je vse dogajanje povezoval. Skratka show brez primere!
 
Prav tako velja pohvaliti organizatorja, ki je z odrsko konstrukcijo, lightshowom in celotnim artistično plesnimi vložki res poskrbel za perfektno vzdušje. Na žalost vseh, pa je bila dvorana Gospodarskega razstavišča napolnjena le do tretjine, kar je bilo precejšnje razočaranje, saj si tak dogodek zasluži precej več.
 
Tekst & foto: Aljaž Novosel

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.