Bivši pevec skupine Flyspoon išče nov projekt ali bend

Bivši pevec skupine Flyspoon išče nov projekt ali bend

Bivši pevec skupine Flyspoon išče nov projekt ali bend

Ker se je pevec Jani zaradi drugačnih idej o ustvarjanju razšel s svojo skupino Flyspoon, je sedaj v iskanju novega benda. Izjavlja, da išče že sestavljen bend ali pa posamezne glasbenike, ki bi se združili za nov projekt ali bend.

Kakor še navaja: “Glasbeni vplivi so se zame močno razvijali skozi zadnja leta, za lažjo predstavo v kakšni skupini se vidim, pa je tukaj nekaj primerov, ki so močno vplivali na moj način ustvarjanja: Porcupine Tree, Dredg, Anathema, Amplifier, A Perfect Circle, Karnivool, Tool, Rishloo, Isis, Fair To Midland, Cog (avstralski bend), Oceansize, Floating Me, Mastodon, Rosetta, Russian Circles, Textures, *Shels, Meshuggah … Glasbena smer bi bila moderni alternativni rock/metal s progresivno strukturo komadov in poudarkom na atmosferi. Oz. stil in zvok glasbe ne rabita biti točno definirana, saj je lahko mešanica vsega naštetega; od alternativnega rocka, post rocka pa vse do djent metala. Kar povezuje vse to, je odprto razmišljanje do ustvarjanja, brez ustaljenih strukturnih pravil, kjer je primarna kvaliteta ter seveda uživanje v novih kreacijah. Seveda gre vse skupaj z resnostjo do dela oz. ustvarjanja. Preferiram bend iz Ljubljane oz njene okolice (osrednja Slovenija). Če se izkaže kot dobra priložnost, pa sem seveda pripravljen iti tudi dlje”

Vsi, ki se najdete v opisu in iščete takšnega vokalista za bend, ali pa ste glasbeniki, ki sestavljate takšen bend, ste prijetno vabljeni, da mu pošljete sporočilo na mail [email protected].

Povezani članki: