Metalcamp: Potrjeni Hatebreed

Metalcamp

Nominirani za Grammy-ja, spoštujejo jih kolegi in fani. Neustavljiva sila, arhitekti pozitivnih, spodbudnih himn, ki potrebujejo in zahtevajo sodelovanje publike. To so Hatebreed. Ta hardcore/metal zasedba iz Connecticut-a si utira in ruši vse na svoji poti po svetu že od leta 1994. Malo je bendov, ki obstajajo že tako dolgo časa, toda Hatebreed vseskozi dokazujejo, da je mogoče postati bend, ki živi od svoje kariere. Skozi leta so tudi oni šli skozi različne tipične probleme v bandu, kot so spremembe v zasedbi in menjave založb, toda kljub temu se niso nikoli ozirali nazaj in nikoli niso sprejemali kompromisov. Namesto tega vseskozi prodirajo naprej in izvajajo brutalno in iskreno glasbo brez oziranja na trenutne trende. In tukaj so: po 15 letih zgodovine, ki vključuje tudi kar 4 nastope na legendarnem Ozzfest-u, kar je več kot katerikoli bend razen samega Ozzy-ja.

Hatebreed so postali vodilna zasedba v svoji zvrsti in po vsem svetu jih podpirajo množice fanov. Njihov največji hit do zdaj je skladba I Will Be Heard , ki so jo uporabili v filmu Triple X, toda njihova baza fanov raste z vsakim studijskim albumom, band pa postaja vse močnejši. Bodite prepričani, da bodo Jamey Jasta in njegova ekipa s svojo intenzivno mešanico metala in hardcore-a zdrobili Tolmin

 

Do zdaj so bile potrjene sledeče skupine:

MACHINE HEAD
AMON AMARTH
SABATON
HATEBREED
PARADISE LOST
ELUVEITIE
KATAKLYSM
PAIN
FINNTROLL
KORPIKLAANI
HEATHEN
THE BLACK DAHLIA MURDER

+ mnogo več skupin!

Paket za zgodnejąe kupce (Early bird paket), ki je vključeval tedensko vstopnico, majico in CD za samo 119 EUR, je bil omejen na 1000 kosov in je popolnoma razprodan! V naąih prodajalnah sta ąe na voljo dva posebna X-mass paketa, po izjemni ceni.

Izbirate lahko med:

X-Mas Package 1:
Tedenska vstopnica + MC t-shirt + MC šal + MC našitek =  139 Eur + provizija

X-Mas Package 2:

Tedenska vstopnica + MC nalepka za na avto + MC zastava + MC našitek = 139 Eur + provizija

 

Količine so omejene, zato čim prej naročite svoj paket!

 

Karte lahko naročite tukaj:
www.metalcamp.com
www.hardticket.eu

METALCAMP Tolmin/Slovenia
5 – 10 avgust, 2012

www.metalcamp.com
www.facebook.com/pages/Tolmin-Slovenia/Metalcamp/24778587010
www.hardticket.eu

Povezani članki: