Na Metalcampu 2012 tudi Machine Head

Metalcamp 2012

Metalcamp 2012

S svojim sedmim albumom Unto The Locust, so Machine Head s svojo neverjetno glasbeno destrukcijo razveselili fane in kritike iz celega sveta. ”Locust (kobilica) je metafora. Kobilice letijo v roju, toda ne morejo nadzirati smeri letenja; lebdijo v vetru, pristanejo, povzročijo neverjetno razdejanje, odidejo z vetrom naprej, za seboj pa pustijo pravo opustošenje. To je metafora za določen tip osebe, ki se lahko včasih pojavi v vašem življenju.’‘ Pravi Robb Flynn. Za razliko od insekta, ki ne more nadzirati svoje smeri letenja, se Machine Head že večji del zadnjega desetletja držijo trdne, ravne in strmo vzpenjajoče se poti. Nedavno so bili nominirani za Grammyja, izbrali so jih za predskupino Metallice na turneji, ki je trajala celih šest mesecev tako v Ameriki kot v Evropi, prodaja njihovih albumov in obiskanost koncertov pa kljub vse slabši situaciji v glasbeni sceni, kar naprej raste. ”Zdi se, da smo po 17 letih trdega dela le splezali proti vrhu: močni ritmi, izvirne Machine Head harmonije, trde kitare in temačne melodije, ki smo jih pripeljali na popolnima nov nivo!?

Machine Head so postali nepremagljiva sila, kar je najbolj vidno, ko stopijo na oder in uničijo celotno prizorišče. Veseli smo, da vam jih lahko predstavimo na Metalcampu 2012!

 

Do zdaj so potrjeni naslednji bendi:

MACHINE HEAD
AMON AMARTH
SABATON
PARADISE LOST
KATAKLYSM
ELUVEITIE
PAIN
KORPIKLAANI
THE BLACK DAHLIA MURDER
HEATHEN

+ veliko več!

Paket za zgodnejše kupce (Early bird paket), ki je vključeval tedensko vstopnico, majico in CD za samo 119 EUR, je bil omejen na 1000 kosov in je popolnoma razprodan! V naših prodajalnah sta še na voljo dva posebna X-mass paketa, po izjemni ceni.

Izbirate lahko med:

X-Mas Package 1:
Tedenska vstopnica + MC t-shirt + MC šal + MC našitek =  139 Eur + provizija

X-Mas Package 2:

Tedenska vstopnica + MC nalepka za na avto + MC zastava + MC našitek = 139 Eur + provizija

 

Količine so omejene, zato čim prej naročite svoj paket!

 

Karte lahko naročite tukaj:
www.metalcamp.com
www.hardticket.eu

METALCAMP Tolmin/Slovenia
5 – 10 avgust, 2012

www.metalcamp.com
www.facebook.com/pages/Tolmin-Slovenia/Metalcamp/24778587010
www.hardticket.eu

Povezani članki: