Pharmafabrik 3X

Pharmafabrik 3XX-1
Album Nuklearmedizin (Pharmakustik) je plod študija, vezanega na radiofarmacevtološko zvočno procesiranje in intervencijsko radiologijo sedmih nevroakustičnih gibanj. Kombinacija nuklearnih ambientov, molekularno zvočnih-orbit in anevrizmičnih glasov, vsi ti elementi skupaj tvorijo kompleksen sistem rezonančno-magnetnega ultrazvoka, fluktuirajoči in pretakajoči radijski signali v zvočnih sobanah, v interakciji z multiplanarnimi rekonstrukcijami in industrijskimi procesi CT skeniranja, pa poskrbijo za dodatno ambientalno vzduöje protonskih algoritmov namenjenih radioloökim tehnologom.

X-2
Album Fabriksampler V4 predstavlja paleto 20 eksperimentalno-elektronskih skenerjev na področju spinornih, torzionskih in mikroleptonskih skalarnih polj. Povezava med RFV4 komponento, ki uporablja atmosferični šum kot matrico signala, in psihotronskim audio-generatorjem V4 ustvari v dometu sprejemnika-poslušalca valove kontroliranega torzionskega sevanja in ojačanje bio-plazmične in psihotronske energije z zvočnim usmerjanjem mentalne koncentracije. Opozorilo: v primeru nepripravljenega sprejemnika lahko V4 generator povzroči tudi fizično utrujenost, zmedenost ali trajno spremeni vedenje.

X-3
Album Colourless (Dodecahedragraph) je ambientalni podvig, prepleten z glitch elementi in repetitivnimi sekvencami ter časovno-metonimičnimi fragmenti, ki razpre kontemplativni prostor za časovno dimenzijo preteklosti-prihodnosti, je modus izgube in sočasnega najdevanja duha ñ procesa posredovanja, ki zareže v domnevno substancialnost neposrednega. ‘Nebarvitost’ in v njej vsebovana ‘negacija’, razpre polje refleksije med pobočjema temporalnosti in večnosti, s to razliko, da se ‘večnost’ inherentno vpisuje že v samo časovnost, in ne v neko transcendentno nasebje izza pojavnosti. Negacija že implicira afirmacijo, kar pomeni, da se vsak element negativno določa v razmerju do drugega in šele vnazaj, na retroaktiven način, prejme svojo pozitivnost in vsebino.

Več na http://www.pharmafabrik.com/

Povezani članki: