Lollobrigida napovedujejo novo ploščo in promocijski koncert

Lollobrigida (foto: Jurij Bizjak)

Lollobrigida so album Pilula in pester spekter zabavnih in plesnih hitov iz vseh obdobij delovanja več kot uspešno predstavili na uradni promociji v zagrebški Tvornici. Odlično razpoložena in kot običajno scenografsko priložnosti primerno usklajena hrvaško-slovenska naveza je v polni Tvornici napovedala, da se leto pričenja s plesnimi ritmi in da bo leto v znaku zabavnega, preprostega, a vsebinsko angažiranega in aktualnega disko-kompjuter- popa!

Lollobrigida je brez dvoma ena od zasedb, ki ne miruje! Po uspešnem zadnjem singlu in spotu Sex on TV, Sex on the Radio pripravljajo v Kino Šiški ponovno nepozaben koncert za vse, ki  jim niso tuje neobičajne in provokativne elektro-pop-disko hit melodije pesmi, kot so  Volim te, Moj dečko je gej, Bivša cura, Kompjuter in druge, v katerih so na satiričen in humoren način obračunali s sterotipi in klišeji.  Širšo regijsko prepoznavnost so pridobili z osvojitvijo MTV nagrade Best Adria Act v letu 2009, popularnost pa so utrdili s pomembnimi nastopi po celotni regiji in širše. Napočil je čas, da vam Ida Prester, karizmatična pevka (poznamo jo iz glasbenih oddaj na HTV in MTV v vlogi voditeljice) in vodja skupine ter neobičajna druščina glasbenikov (Kleemar – klavitarure in elektronika, Jernej Šavel – bas kitara, Petra Cigoj – vokal, Marko Turkalj– kitara in I.L. Levi – bobni) ponudijo posebno in malo energetsko tabletko, s katero vam želijo, kot pravijo, vsaj za  čas nastopa in večera  ustvariti lepši, slajši in pozitivnejši ter barvitejši pogled na svet.

Album Pilula poleg pesmi, ki so bili singli in so dejansko v tem času postali hiti: Kompjuter, Bivša cura in Sex on The TV, Sex on the Radio, napoveduje aktualni, za Lollobrigida neobičajen radijski single Malo vremena.

Povezani članki:

Značke: ,