Kurentanc 2012 na Ptuju

Letošnji ambiciozni Kurentanc bo trajal kar 3 dni v Dvorani Campus na Ptuju in bo ponudil prvovrsten izbor glasbenih izvajalcev, ki so redni gosti domačih in tujih odrov ter so […]

Letošnji ambiciozni Kurentanc bo trajal kar 3 dni v Dvorani Campus na Ptuju in bo ponudil prvovrsten izbor glasbenih izvajalcev, ki so redni gosti domačih in tujih odrov ter so v mednarodnem prostoru uveljavljeni glasbeni virtuozi, hkrati pa bo največje mladinsko pustovanje gostilo perspektivne lokalne glasbenike, ki si svojo pot na velike odre šele utirajo.

Se vidimo, če se prepoznamo!

Več na www.kurentanc.si

Vstopnice: 9 € za člane KPŠ in DS KPŠ, za ostale 12 €, na dan 15 €.
Tridnevna prepustnica: 20 € za člane KPŠ in DS KPŠ, za ostale 30 € (v prodaji do 11. 2. 2012).
Prodajna mesta: Kavarna KPŠ (Slovenski trg 8, nasproti gledališča), Pisarna KPŠ (Vodnikova 2, nad pošto), vsa ostala prodajna mesta Eventim.

ElektroTanc
16. 2. 2012, ob 20.00

Glavna zvezda četrtkovega ElektroTanca, ki je namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, bo mednarnodno priznan slovenski DJ, ki živi in dela na Ibizi, Valentino Kanzyani. Ob njem bodo nastopili še Nicolas Lutz, Ian F. ter domačina Rokko in Roiss.

Nastopajo:
Valentino Kanzyani (Jesus Loved You, Slovenija)
Nicolas Lutz (Club Der Visionaere, Uruguay)
Ian F. (Colours/Jesus Loved You, Slovenija)
predogrevanje: Rokko & Roiss (Colours jr, Slovenija)

AlterTanc
17. 2. 2012, ob 20.00

Petkov večer smo poimenovali AlterTanc. S pustno norčavostjo bo občinstvu postregel slovenski glasbeni provokator Magnifico s Turbolenco in hrvaško-slovenska zasedba Lollobrigida, ki s svojo eklektično melodiko že osvaja mednarodne odre. Ptujska zasedba M.C. in The Boonker pa bo zraven priredb hitov izvajalcev Prince, James Brown, Elvis Presley, Frank Sinatra in Michael Jackson predstavila tudi svojo avtorsko glasbo.

Nastopajo:
Magnifico + Turbolenza
Lollobrigida (Hrvaška)
M.C. in The Boonker
DJ Pepi

ŠusTanc
18. 2. 2012, ob 20.00

Na pustno soboto ni prostora za nič drugega kot za ŠusTanc! Zasedbe Dubioza Kolektiv ni potrebno posebej predstavljati, makedonci Superhiks pa so vzpenjajoča se zvezda na raggae in ska-punk glasbeni sceni, ki v svoje nastope dodajajo elemente latina, swinga in balkanske narodne glasbe.

Nastopajo:
Dubioza kolektiv (BIH)
Superhiks (Makedonija)
Diskobajagi

Kurentanc2012 Trailer

Povezani članki: