Začetek Slovenskega tedna glasbe

Slovenski teden glasbe

Danes se prične prvi dan Slovenskega tedna glasbe. Slovenski teden glasbe bo sestavljen iz konferenčnega in festivalskega dela. V sklopu konferenčnega dela, ki bo potekal v CUK Kino Šiška, se bomo z delavnicami, predavanji in odprtimi razpravami posvetili glasbenemu novinarstvu, promociji in bookingu, avtorskemu pravu ter video produkciji. Festivalski del dogajanja pa bo ob sredinem večeru v CUK Kino Šiška potekal še v Orto baru, Gali hali in klubu K4.

Podroben program in infromacije ponuja uradna spletna stran www.stg.si

Med mednarodnimi gosti, ki se bodo zvrstili na STG, so: Daniel Miller, direktor založbe Mute Records, svobodna novinarja iz Velike Britanije Si Hawkins in Tim Cooper, predstavniki festivalskih partnerjev projekta, in sicer gre za festivale Exit, Sziget, Terraneo ter festival in konferenco Waves Vienna.

V času festivalskega dela dogajanja, ki se bo vsak dan začelo ob 20:30, bo nastopilo 15 izbranih skupin: BARELY MODERN, BEATMYTH, DANDELION CHILDREN , DEŽURNI KRIVCI, HEX, LAST DAY HERE, LONDON, MOJCART, NEOMI, NOCTIFERIA, THE TIDE, TORONTO DRUG BUST, ŠKM BANDA, TORUL in WEREFOX (natančna časovnica je v priponki). 

Vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti na delavnicah lahko pošiljate na naslov [email protected] 

Vabljeni na uradno otvoritev dogodka v sredo, 21. marca, ob 10. uri v zgornje nadstropje CUK Kino Šiška.

 

Predprodaja vstopnic:

10,00 EUR za celoten dan (delavnica, predavanje, okrogla miza, koncert);

30,00 EUR za paket za 4 dni (od srede do sobote: delavnice, predavanja, okrogle mize in koncerti te dni);

5,00 EUR za koncert (prodaja le na dan koncerta, v primeru, da še ni razprodan), razen za nedeljo, 25. 3. 2012, ko je cena 18,00 EUR v predprodaji, 23,00 EUR pa na dan koncerta.

 

Predprodajna mesta:
CUK Kino Šiška, bencinski servisi Petrola, Hiša vstopnic (City Park), Europark (Maribor), Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium,Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli … 

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com 

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Uradna spletna stran: www.stg.si

Povezani članki: