Nocoj v Aritmiji

Aritmija

V okviru Domorodnih četrtkov je minuli teden na odru Gala hale prvenec predstavila instrumentalna trojica GRRIZLI MADAMS, na istem odru je to soboto novo ploščo predstavil tudi veteran domače elektronske glasbe – DJ BORKA, s prvencem pa je leta delovanja zaokrožila zasedba WORLD WITHIN.

V okviru Cankarjevih torkov se je zgodil odličen koncert angleške jazzovske zasedbe GET THE BLESSING katere člana sta nekdaj igrala v legendarni trip-hop skupini PORTISHEAD, pripravljen pa imamo tudi intervju s posnetkom koncerta JOLE JESUS, ki je pred dobrim tednom nastopila v Kinu Šiška.

LUKA razmišlja o provokaciji v glasbi, ob MIHI pa provocira kantavtor, performer, nevladnik, novinar in politik – legenda MARKO BRECELJ, ki ta teden šotori na strehi Cankarjevega doma in nam v okviru BRECLJEVANJA obljublja sedemdnevno, neprekinjeno, aktivno prisotnost.

V nagradni igri žrebamo karte za 5. festival GODIBODI od 17. do 21. 4. ter za koncert ESME REDŽEPOVE, 21.4. v ŠTUK-u MB. Ponujamo pa karti za koncert odštekanega tria»one man bendov« iz Avstralije, PUTA MADRE BROTHERS, ki bodo v Menzi pri koritu natopili 24.4., ter poslastico za avdiofile – vinilno ploščo iz omejene naklade ameriške soul–funk-blues-rock zasedbe JJ GREY & MOFRO, katere del odličnega koncerta nas čaka ob koncu oddaje.

 

Koncertna prognoza:

KAL, nocoj ob 21ih v STUDIU 14 RAS

TIGRAN HAMASJAN, 17.4. – KLUB CD

MICHAEL BURKS, 19.4. – BLUES FESTIVAL POSTOJNSKA JAMA

LAIBACH – WE COME IN PEACE, 20.4. – KINO ŠIŠKA

 

ARITMIJA (45min), 16.4.12′ ob 19:00 in 01:10 na TVS2:

ponovitev jutri, v TOREK, 17.4. ob 14:40

Povezani članki:

Značke: