Novo zvezdniško ime na INmusic festival 2012

Plan B

INmusic festival sporoča, da jih letos ne smete zamuditi. Festival bo potekal ob jezeru Jarun v Zagrebu, 28., 29. in 30. junija. Do sedaj so potrjeni Franz Ferdinand, The Cranberries, Mando Diao in Gogol Bordello. Novo zvezdniško ime, ki je dodano, pa je Plan B. Britanski pevec, raper, igralec in režiser Ben Drew je publiko očaral, ko je izdal ploščo The Defamation of Strickland Banks, na kateri najdemo številne hite, med drugim tudi “Stay Too Long“, “She Said”, “Prayin” in druge. Zase pravi: “Sem režiser, a ustvarjam filme skozi svojo glasbo – to so filmi za slepe. Samo zaprite oči in poslušajte zgodbo.” Lanskoletna Brit nagrada je bila le še dodatno priznanje za njegovo kvalitetno ustvarjanje.

Marca 2012 je izdal videospot za pesem »ill manors”, ki se ukvarja z nemiri leta 2011 v Londonu. V Guardianu so pesem opisali kot “prvi mainstream protestni komad po dolgih letih”. Istoimenski naslov pa nosi tudi Benov prvi celovečerni igrani film.

Vstopnice že na voljo na www.ticketpro.hr! Dodatne informacije pa najdete na njihovi spletni strani http://www.inmusicfestival.com.

Video Ill manors:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s8GvLKTsTuI[/youtube]

 

 

 

 

 

Povezani članki: