Sigur Rós bodo nastopili na Trgu Leona Štuklja

Sigur Rós

Lokacija letošnjega Mars festivala, na katerem bodo nastopili Sigur Rós, je spremenjena. Islandci bodo nastopili na Trgu Leona Štuklja v Mariboru!

Koncert zasedbe Sigur Rós na slovenskem delu Mars festivala je prestavljen na novo lokacijo, Trg Leona Štuklja v Mariboru. Ker Sigur Rós slovijo po svojih izjemnih, edinstvenih in nepozabnih koncetih, smo se odločili, da celoten Mars festival prestavimo na zunanjo lokacijo! Le tako bo namreč njihova glasba prišla do pravega izraza, Sigur Rós pa bodo lažje ustvarili koncertno atmosfero, po kateri slovijo.

Sigur Rós prihajajo na letošnji slovenski del Mars festivala, ki bo tokrat potekal v Mariboru, v okviru Maribor 2012 – Evropska prestolnica kulture (EPK). Prenovljeni mariborski Trg Leona Štuklja je prizorišče številnih prireditev v drugem največjem slovenskem mestu in je hkrati največji slovenski trg. Na njem je, med drugimi, potekala tudi otvoritev EPK.

Sigur Rós se po skoraj štirih letih ponovno vračajo na koncertne odre. Jónsi, Kjartan, Georg in Orri so pred meseci najavili peščico koncertnih datumov, med drugimi tudi slovenskega. Nemudoma so bili deležni izjemnega zanimanja tako njihovih oboževalcev kot glasbenih kritikov iz celega sveta. Edinstvena, zunajzemeljska, mistična, eterična glasba, ki jo ustvarjajo, na koncertih pride še bolj do izraza –  prehajanje iz minimalističnih, umirjenih delov, do epskih, atmosferskih, polnih aranžmajev pa spet nazaj do skoraj neslišnih glasbenih vložkov, podkrepljenih z Jónsijevim falzetom in samosvojo odrsko prezenco.

 

Sigur Rós bodo septembra nastopili na četrtem Mars festivalu, ki bo potekal na Trgu Leona Štuklja v Mariboru. Še pred koncertom pa nas bodo eterični, zunajzemeljski Islandci razveselili z novim studijskim albumom ‘Valtari’, ki bo v prodajo prišel konec maja. Kmalu na radijske postaje prihaja tudi prvi uradni single iz albuma.

Spremljajte nas na spletu, kjer bomo sproti objavljali vse potrebne in pomembne informacije o Mars festivalu, nastopu Sigur Rós ter ostalih nastopajočih na slovenskem delu Mars festivala in o nastopajočih na hrvaškem Mars festivalu!

Se vidimo na Marsu!

SIGUR RÓS @ MARS FESTIVAL_5.9.2012_TRG LEONA ŠTUKLJA, MARIBOR, SLOVENIJA 

EKSKLUZIVNA EARLY BIRD PREDPRODAJNA CENA VSTOPNIC (omejena količina): 33 EUR!


PRODAJA VSTOPNIC (od četrtka, 26.4.2012 dalje)


  • Fizična prodaja Slovenija: DALLAS MUTE SHOP, RIMSKA 14, 1000 LJUBLJANA
  • Fizična prodaja Hrvaška: Dallas Music Shop Zagreb (Nikole Tesle 16, 10000 Zagreb); Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2, 51000 Rijeka), Dallas Music Shop Rijeka – Paris – Texas (Matije Gupca 3, 51000 Rijeka) in ostali Dallas Music Shop-i
  • Spletna prodaja: http://www.dallasmusicshop.com/

CENE VSTOPNIC

POSEBNA AKCIJSKA ‘EARLY BIRD’ CENA – 33€ 

***************

http://dallasmusica.com

Facebook: http://www.facebook.com/Mars.Koncerti

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/276344125780172/

Twitter: https://twitter.com/DallasRecordsSI

Spletna trgovina: http://www.dallasmusicshop.com/


Povezani članki: