Z vstopnico za odpovedani Dance Republic Open Air 2012 brezplačno na Red Spring Party + Red Summer Party

Red Spring Party dvorana

Red Spring Party dvorana

Kot je bilo uradno sporočeno v petek, je Dance Republic Open Air 2012 odpovedan oziroma pridružen seriji Red Party. Imetniki vstopnic za Dance Republic Open Air lahko le-te vrnejo na prodajna mesta v zameno za kupnino, ali pa vstopnico izkoristijo za obisk kar dveh udarnih Red Partyjev: pomladne in poletne edicije.

Tisti, ki so kupili vstopnice za DR, lahko z njimi vstopijo na Red Spring in Red Summer party. Za obiskovalce je pomembno le, da na dogodek pridejo z DR vstopnico, potem pa bo možno le-to zamenjati za vstopnico Red Summer Party. Več informacij na: www.redparty.eu

 

Vrstni red nastopajočih je znan

V enkratnem Red Party dekorju z unikatno postavljenim odrom in v produkciji, ki prvič v Sloveniji vključuje tudi LED-plesišče, kakršnega je za šov na Super Bowlu uporabila Madonna, bodo nastopili:

Vanillaz

Angel Anx vs Tim Urbanya

Vanillaz ft. Hannah Mancini live! (snemanje videa Moreplay)

Yolanda be Cool

Martin Solvieg & Lafaille

Gramophonedzie

 

Na Red Spring Party z vlakom za polovico ceneje

Seriji Red Party-jev se kot partner ponovno pridružujejo tudi Slovenske Železnice. Prizorišče Red Spring Partyja se nahaja neposredno ob glavni železniški postaji v Ljubljani, tako da je tokrat izbira prihoda in odhoda z vlakom za vse žurerje iz drugih krajev idealna. Ob nakupu vozovnice po polovični ceni je treba predložiti vstopnico za Red Spring Party. Če pa boste vstopnico kupili v katerem od Infocentrov Slovenskih železnic (LJ, MB, CE), prejmete še dodatni bon za 50-odstotni popust, ki ga boste lahko izrabili za izlet z vlakom po vaši želji. Podrobneje o tem na www.slo-zeleznice.si.

 

Pomembne informacije za obiskovalce

Ker se bo dogodka udeležilo več tisoč obiskovalcev, svetujemo, da pridete na Red Spring Party pred 23.00, saj so običajno vhodi najbolj obremenjeni med 23.00 in 1.30 uro.

Na prizorišču bo organizirana plačljiva garderoba, katere kapaciteta je omejena in velja pravilo “prej prideš, udobneje žuraš”.

Pričakujte boljšo ponudbo, zmernejše cene pijač in profesionalnejšo postrežbo kot na zadnjih plesnoelektronskih prireditvah na Gospodarskem razstavišču.

Na prizorišču bo prisotna medicinska reševalna ekipa usposobljena za nudenje strokovne pomoči in preventivnih nasvetov. Zagovarjamo zabavo brez opojnih substanc. Na prireditvi bodo prisotni tudi kriminalisti v civilu.

Vstop mladoletnih: Nakup vstopnic je še vedno možen tudi za mlajše od 16 let. Mladoletni oz. vsi, ki so mlajši od 16 let, se bodo lahko dogodka udeležili ob spremstvu starša oz. zakonitega skrbnika.

Vnos orožja, eksplozivnih sredstev, drog, hrane, pijače ter profesionalnih video in avdio snemalnih naprav brez akreditacije je prepovedan.

 

Martin Solveig  – zvezdnik brez zahtev

Običajno zvezdniki polnijo vrstice medijev o svojih nenavadnih zahtevah, ki jih imajo pred nastopom, tokrat pa ima organizator Black Pony opraviti s pravi posebnim primerom iz sveta šovbiznisa. Martin Solveig namreč nima zvezdniških zahtev. V Slovenijo ne bo priletel z zasebnim letalom, pa tudi v zaodrju ne bo vrhunskih francoskih šampanjcev kot smo jih sicer vajeni pri ostalih glasbenikih. Martin in njegov menedžer Laffaile bosta tako pila najboljšo slovensko penino ter bivala v enem izmed priljubljenih ljubljanskih hotelov.

Povezani članki: