7. INmusic festival- Franz Ferdinand, Mando Diao, Gorillaz Sound System, Plan B in The Cranberries

INmusic festival

INmusic festival

7. INmusic festival, največji hrvaški glasbeni festival, se bo odvijala zadnji vikend v juniju na že dobro znani lokaciji na zagrebškem Jarunu. Letos se festival širi z dodatnim dnevom, kar pomeni, da se začne že v četrtek 28. in zaključi v soboto 30. junija, oz. nočnih nedeljskih urah.

Po lanskem rekordnem obisku in odmevnih nastopih svetovnih glasbenih imen, kot so Jamiroquai, Arcade Fire, Grinderman, The Streets, Cypress Hill, TV On The Radio in številnih drugih odličnih bendih, vas na INmusic festivalu 2012 spet pričakuje odlično festivalsko vzdušje, program poln udarnih koncertnih imen, najbolj vročih aktualnih glasbenikov, pa tudi antologijski sladkorčki, ki bodo še popestrili začetek počitnic in uvod v vroče festivalsko poletje. Letos bo festival trajal kar tri dni, nastope pa so že potrdili prvokategorniki Franz Ferdidand (ravno pripravljajo nov album), vroči Mando Diao, avdiovizualna atrakcija Gorillaz Sound System, z britom okiteni Plan B prihaja na Hrvaško prvič ravno ob premieri razvpitega novega filma in albuma “Ill Manors”, irski The Canberries pa bodo ob vseh svojih hitih odigrali tudi skladbe s pravkar izdanega albuma “Roses”, prve plošče po enajstletnem studijskem premoru.

Organiziran festivalski kamp: 26/6. – 2/7 – 3-dnevna vstopnica že od 39€

Ob vrhunskem glasbenem programu bo obiskovalcem, kot je že v navadi, na voljo tudi festivalski kamp, ki velja med prekaljenimi festivalskimi obiskovalci za nasploh enega najbolje organiziranih. Kamp bo vrata odprl že 26. junija, obiskovalci festivala pa bodo lahko tam ostali do 2. julija. Ob bogati gastronomski ponudbi bo INmusic festival 2012 predstavil tudi cel kup novosti in inovacij v spremljajočem programu festivala, s poudarkom na zabavnih vsebinah, s čimer želijo organizatorji obiskovalcem ponuditi še bolj nepozabno doživetje festivala.

Vstopnice in dovolilnice za kampiranje na voljo v vseh poslovalnicah Kompasa!

Da bi še olajšali prihod slovenskim glasbenim navdušencem, so organizatorji INmusic festivala v sodelovanju s Kompasom vzpostavili ekskluzivno mrežo prodajnih mest, na katerih lahko vstopnice in dovolilnice za kampiranje kupijo po enakih cenah kot na Hrvaškem. Poslovalnice Kompasa se nahajajo v Ljubljani, Domžalah, Kranju, Škofji Loki, Kopru, Mariboru, Murski Soboti, Ptuju, Novi Gorici, in Sežana, številka klicnega centra je 1 200 6111, spletninaslov pa [email protected]. Prodajna mreža: www.inmusicfestival.com/si/vstopnice/cene-prodajna-mesta-in-ugodnosti

Spremljajte  na:

www.inmusicfestival.com

www.facebook.com/INmusic.festival

twitter.com/#!/INmusicfestival

 

Povezani članki: