Rnka Rnka predstavlja …

Rnka Rnka predstavlja …

V okviru dvodnevnega festivala pod imenom Pozdrav iz Kotla, ki ga organizira MC Kotlovnica s sodelavci, ekipa Rnka Rnka s ponosom predstavlja zasedbi Žoambo Žoet Workestrao in Napravi mi dete. Prvi so stari veterani slovenske rock avantgarde, slednji pa novoprišleki pop prizorišča.

 

ŽOAMBO ŽOET WORKESTRAO
ŽŽW je v domačem rockovskem podtalju dobro znana in izredno cenjena zasedba. Udarni in predvsem zelo ubrani trio v postavi Ivo Poderžaj (bas, vokal), Gregor Belušič (kitara, vokal) in Marjan Stanič (bobni) prede in renči samosvoj progresivni rock z obilo liričnega cinizma, črnega humorja in družbene kritike. Njihov blues je raztrgan in podivjan, kot da bi imel Beefheart strica na Balkanu. Pred kratkim je zasedba izdala nov album z naslovom Milo za delovno silo / Soap for Sweatshops in je preverjeno v fenomenalni koncertni formi. Ne zamudite, Rnka Rnka maček izredno priporoča.

NAPRAVI MI DETE
Nova zasedba na domačem prizorišču nekonvencionalne glasbe je sestavljena iz članov We can’t sleep at night in Coma Stereo z okrepitvijo pevskega ženskega tandema Kukle in Eve. Skupina izvaja zmerno bizaren pop z elektronskimi vpadi in tršerskimi izpadi. Pop za marginalce.

Koncerti so brezplačni in bodo v primeru lepega vremena pred Kotlovnico, v primeru dežja pa v prostorih kluba.

 

Vrstni red
21.30 Žoambo Žoet Workestrao
23.00 Napravi mi dete

 

POZDRAV IZ KOTLA
25. 5. 2012
MC Kotlovnica Kamnik
VSTOP PROST!

 

 

 

Povezani članki: