Sigur Rós predstavljajo Valtari hour

Valtari hour

Sigur Rós z zadovoljstvom vabijo svoje najzvestejše oboževalce k sodelovanju pri projektu ‘VALTARI HOUR’ – proslavitev izida novega albumaValtari v stilu praznovanja novega leta. Praznovanje bo po vsem svetu, v vseh časovnih pasovih potekalo v četrtek, 17. maja, ob 19. uri‘Valtari hour’ je točno določena ura, ko boste lahko slišali novi album skupine Sigur Rós, ki bo pri založbi Parlophone izšel 28. maja. Kje in kako boste labum poslušali, se odločite sami.

Album bo za poslušanje na voljo preko posebne platforme na spletni strani skupine – www.sigur-ros.co.uk. ‘Valtari Hour’ bo oboževalcem po vsem svetu dopuščal, da skupaj poslušajo novi album vseh 24 ur v dnevu.

Tisti, ki boste album poslušali in ste uporabniki socialnih omrežij, v pogovorih na temo novega albuma Valtari napišite #valtarihour. Objave in slike bodo preusmerjene na posebno podstran v sklopu spletne strani skupine Sigur Rós – http://sigur-ros.co.uk/valtari/hour/, kjer boste oboževalci lahko v živo komentirali in sodelovali pri debatah o novem albumu in njegovih osmih izjemnih skladbah.

http://sigur-ros.co.uk/valtari/hour/

Mistični Islandci pa prihajajo tudi v Slovenijo! 5. Septembra jih boste lahko videli in slišali v Mariboru, kjer bodo na trgu Leona Štuklja nastopili v okviru Mars Festivala.

www.sigurros.com

Povezani članki:

Značke: