Z novim singlom in albumom tudi Big Foot Mama

Big Foot Mama

Začenja se zares. Big Foot Mama že nestrpno pričakuje izid sedmega studijskega albuma ‘Izhod’, ki bo izšel 17. maja. Že včeraj pa je na radijske postaje prišel njihov novi single ‘SLAB SPOMIN’. Gre za udarno, himnično in melodično skladbo, ki odraža koncept albuma ‘Izhod’.

»Slab spomin je samoironičen komad o problemih, ki se ti navadno nakopičijo takrat, kadar imaš slab dan – lahko so to male neprijetnosti (slabo vreme, slaba volja, mrzla hrana, topel ‘pir’…), lahko pa so globlji medčloveški odnosi, ki v teh neoptimističnih časih postajajo čedalje bolj napeti. In ponavadi je lažje, če slabe stvari hitro pozabiš, saj ostane več RAM-a za lepe stvari!« o skladbi ‘Slab spomin’ pravijo Big Foot Mama.

Novi album ‘Izhod’ skupine Big Foot Mama bo luč sveta ugledal 17. maja. Album prinaša 12 različnih zgodb, 12 življenjskih situacij, s kakršnimi se človek srečuje v teh zapletenih časih. Iskanje izhodov iz njih je lahko pustolovščina, v kateri se zgodi veliko rokenrola, cinizma, samoironije, humorja, žalosti, jeze, erotike, ljubezni, bolečine. Skratka vsega, s čimer, ko prideš do izhoda, postaneš boljši, modrejši, bogatejši.

Povezani članki:

Značke: