Privid™: Nana Milčinski predstavlja videospot Dragi

Nana Miličinski (foto: Tone Stojko)

V prednovoletnem času je Nana Milčinski, ki je nedavno objavila ploščo Še ena pomlad (Celinka, 2012), posnela videospot za pesem ‘Dragi. Videospot  je nastal v danih produkcijskih zmožnostih: to je med prijatelji.

Zgodba je preprosta: Dekle na novoletni zabavi zavrti skladbo Dragi. Dragi je skladba, ki potrka na ljubezenska čustva in vsakega odpelje v svoje misli, v svoje spomine, v svoj film. To se zgodi tudi dekletu in fantu na zabavi. Zgodba, kaj se bo z njima zgodilo, ostaja odprta, gledalca pa morda odpelje v situacijo, ko se je tudi sam znašel na zabavi med samimi pari, ali pa v spomin, ko je bil s kom srečen…

Videospot so pripravili: Nana Milčinski, Sebastian Cavazza, Jana Zupančič, Mitja Ličen, Bobo Petrushevski, Mojca Gorogranc Petrushevska, Boštjan Podvršič in Matjaž Moraus Zdešar.

Nastopajo: Mateja Bajda, Rajko Tekalec, Luka Jurkovič, Špela Est, Nina Lešnjak Lepša, Boštjan Lešnjak, Primož Vrhovec in Tanja Matijašević.

Tik pred koncem leta je Nana predstavila tudi drugi single s plošče Zaljubi se v življenje, ki je tako kot vse 13 skladb na plošči nastal na podlagi poezije Franeta Milčinskega Ježka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OJB4Fiu5nOM[/youtube]

Povezani članki: