Prisluh™: Bernays Propaganda napovedujejo novo ploščo

Bernays - Propaganda - Zabraneta Planeta

Neodvisna založba Moonlee Records ponosno napoveduje tretjo dolgometražno ploščo makedonskih post-punkerjev Bernays Propaganda, poimenovano “Zabraneta Planeta”, ki bo izšla 26. februarja 2013 v CD in vinilnem formatu ter kot brezplačen download.

Neutrudni makedonci in Mr. Moonlee za ogrevanje pred izidom nove plošče ponujajo dva singla –“Pogrešno Zname” in “Bar Kultura”, katerima lahko prisluhnete na pod to novico ali na bandovem Bandcampu, lahko pa si ju tudi brezplačno pretočite z Moonleejeve spletne strani.

Bernays Propaganda so si v par letih z brezštevilnimi koncerti in turnejami ter dvema odličnima ploščama - "Happiness Machines" (2009) in "My Personal Holiday" (2010), pridobili status enega najaktivnejših in mednarodno najbolj prepoznavnih mladih skupin iz širše regije. In tudi njihov novi album "Zabraneta Planeta" vas bo ponesel v prepovedane kraje prepolne vrhunskega zvočnega užitka.

Bernays Propaganda bodo svojo novo ploščo v Sloveniji promovirali v Gala Hali v Ljubljani, in sicer v soboto, 9. marca 2013 v okviru Moonlee Records festivala – Moonleejada 2013, kjer bodo nastopili v družbi skupin AnalenaNikki LouderTrus! in Cripple And Casino.

Povezani članki: