Privid™: Zebra Dots s prvim uradnim videospotom

Zebra Dots

Sredi januarja se je prva skupina z našega območja, ki jo je pod svoje okrilje sprejela največja glasbena založba na svetu, Universal Music, odpravila v Beograd na snemanje videospota. Gre za prvi uradni videospot skupine Zebra Dots, in sicer za njihov prvi singel, Walking On A Chance!

Spot so posneli na najbolj znamenitih beograjskih lokacijah. Zebra Dots vas bodo tako med drugim popeljali na trg Nikole Pašića, v urbano sosesko Savamala ter v čudovita parka Tašmajdan in Manjež. Čez mesto vas bo pospremil glavni zvezdnik spota, devetletni Fedja Miladinović“Ves čas imam občutek, da sodelujem pri nečem zares velikem. Kot da s tem spotom sam pomagam skupini, ki bo na glasbeni sceni zažarela kot ‘the next big thing’. Njihova glasba me vedno spravi v dobro razpoloženje, poleg tega pa daje odličen navdih za ustvarjanje zgodb. Spot je tako nastal praktično sam od sebe,” je povedal Jovan Vladimir Borka, režiser in producent spota.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IJ2z7vcyfU8[/youtube]

Zebra Dots so se v sklopu svoje promocijske turneje  konec lanskega leta predstavili v Ljubljani in Zagrebu, 30. januarja pa še v Beogradu. Njihov debitantski album,Walking On A Chance, ki je izšel konec novembra, prinaša trinajst avtorskih pesmi, v katerih se pretakajo elementi funka, popa, r&b-ja, jazza, soula in še več. Vse pesmi so v živo posneli v studio, za produkcijo pa je poskrbel pevec in talkbox skupine – mednarodno priznani Koolade.

Povezani članki: