Happy Ol’ McWeasel v tragikomičnem akcijskem videospotu

Happy Ol'Mcweasel / foto Bojana Tanaskovič

Happy Ol’ McWeasel, energični in poskočni keltski punk rokerji s smislom za humor in dobre izdelke, predstavljajo svoj tretji videospot, tokrat za pesem Good Deeds, ki bo izšla tudi kot single. Pesem ni mogoče najti na uspešnem prvencu »No Offence..« iz leta 2012, saj fantje na ta način napovedujejo, da so pričeli z ustvarjanjem novega albuma, ki naj bi ga dočakali še do konca leta 2013. Snemanje neobičajnega videospota je potekalo v sodelovanju z ekipo Final Focusa, z Markom Šalamunom na čelu. Skupina v videospotu nazorno prikaže, kako se lahko izjalovi še najbolj preprost plan, snemanje videospota, ki se sprevrže v razgibano filmsko akcijo, vodi nas skozi epske »slowmotion« kadre v slogu Matrice, kot jih slovenski film še ni videl. Singl Good Deeds je bil posnet v Epix Productions studiju s producentom Martinom Bezjakom, za mastering je poskrbel Mika Jussila v legendarnem finskem studiju Finnvox.

Skupina z videospotom, z zvrhano mero iznajdljivosti in samoironije provokativno prikaže, da se v življenju tudi dobri nameni včasih izjalovijo. Premieri videospota bosta skupaj s koncertnima nastopoma potekali v sredo, 13.marca, v Ljubljani, Gala Hala in v soboto, 16. marca, v domačem okolju mariborskega Kluba MC, kamor se HAPPY OL’ McWEASEL vračajo po letu dni. Po predstavitvi spota bo sledil tudi koncertni del. V Ljubljani bodo poleg HAPPY OL’ McWEASEL nastopili tudi gostje, celjski melodični punk rokerji,  MULTIBALL.

Da so Happy Ol’McWeasel čedelje popularnejši in da uspešno napadajo koncertne odre, priča serija nastopov, ki skupino čaka v pomladnem in poletne času, razkrili pa vam jih bomo v prihodnjem medijskem sporočilu.
Happy Ol’McWeasel obenem napovedujejo, da so pričeli sodelovanje s koncertno in promocijsko agencijo KURZ ROCK VIBE, ki zastopa tudi glasbene skupine, kot so ELVIS JACKSON, TIDE, WEREFOX, HEX, LOLLOBRIGIDA, S.A.R.S., SELL OUT in mnoge druge.

MALO DRUGAČEN TRAILER SPOTA:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=io_xi6t1480[/youtube]

EKIPA PRI SNEMANJU SPOTA:
režija: Marko Šalamun
scenarij: Marko Knehtl & Marko Šalamun
Kamera: Marko Šalamun
Asistent kamere: Alen Ploj
Montaža: Marko Šalamun
Produkcija: Final Focus

Več o HAPPY OL’MCWEASEL:
Info: http://www.happyolmcweasel.com/
http://www.kurzrockvibe.si/happy-ol-mcweasel/

Povezani članki: