Klub K4 se zapira!

Klub K4 se zapira!

Spoštovani!

Kot mnogi med vami že veste, je sredi februarja prišlo do menjave direktorja Zavoda K6/4, katerega projekt je tudi Klub K4. Po strukturnih in vsebinskih posegih s strani novega vodstva ter navkljub številnim poskusom sodelovanja s strani odhajajoče ekipe se je novo vodstvo zaradi pomanjkanja lastnih vsebin in predvsem kadra odločilo, da 16. marca zapre Klub za nedoločen čas.

V nasprotju z netočno izjavo novega vodstva poudarjamo, da prejšnje vodstvo poslovanja Kluba K4 ni prikrivalo, saj se vsa dokumentacija jasno nahaja v glavnem računovodstvu Zavoda, ki ga novo vodstvo očitno ni ustrezno pregledalo. Ob tem dodajamo dejstvo, da Klub K4 svojega poslovanja nikoli ni imel ločenega od preostalih projektov Zavoda (Galerija Kapelica, Kiberpipa , kavarna Metropol).

Po dveh tednih dela brez pogodb je odhajajoča ekipa navkljub primopredaji ustrezne dokumentacije in preteklih stroškovnikov novemu vodstvu bila soočena s pogoji sodelovanja, ki nadaljnjega delovanja Kluba v okviru zastavljene program ske vizije ne dovoljuje, zato se je bila prisiljena posloviti.

Zadnji dogodek Kluba K4 v režiji odhajajoče ekipe, Gumitwista, Lost Tapes in Radia Študent se bo tako zgodil 15. marca v legendarni Kleti, ko nas bosta obiskala nizozemski acid house prvak Le gowelt, norveški DIY pustolovec DJ Sotofett in domači acid live trio Niplodok!

Bilo nam je v čast!!

Ekipa Kluba K4

Povezani članki:

Značke: