Za koncert Rammstein samo še 1000 vstopnic!

Rammstein

Koncert slovitih Rammstein se nezadržno bliža. Interes za koncert je izjemno velik, saj je na voljo samo še 1.000 vstopnic! Na novi turneji bo mogočna skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertih z obilico pirotehnike, izvedla svoj posebni koncertni spektakel v torek, 30. aprila 2013 v Centru Stožice v Ljubljani!

V zadnjih dveh letih je turnejo “Made in Germany” nemške kultne skupine Rammstein v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona ljudi! In njihova pot se nadaljuje naprej! In kot je očitno, je zanimanje za koncert v Ljubljani izjemno! Zanimanje za koncert je zelo veliko tudi v sosednjih državah, zato pohitite z nakupom, saj vstopnice vsakodnevno pohajajo. Predprodaja za ta vrhunski koncertni dogodek že poteka na vseh prodajnih mestih Eventima, kot so Petrolovi bencinski servisi, Europark (Maribor), LPP, e-Študentski servisi, Hipermarketi Mercatorja in drugod. Spletna prodaja poteka na spletnih straneh www.eventim.si in www.koncerti.net.

 

Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).

Njihova kariera je bila zaznamovana s številnimi kontraverznimi, odbitimi videospoti in spektakularnimi koncerti. Vedno poskrbijo za fenomenalno scenografijo in na nastopih večkrat zamenjajo kostume. Njihovi nastopi pa so jih nemalokrat spravili v težave in so bili večkrat pridržani zaradi neprimernega vedenja, povezovali so jih z večimi nasilnimi dogodki, v videospotih so prikazovali kanibalizem in nudizem … V resnici pa se Rammstein ne obremenjujejo s tem, saj se dejansko posvečajo sporočilnosti, glasbi in odlični odrski umetnosti.

Ne zamudite tega edinstvenega koncerta z nemško progresivno metal skupino Rammstein, na katerem preprosto morate biti, 30. 4. 2013 v Centru Stožice v Ljubljani! Dobrodošli na popolno konzumiranje tega glasbeno-vizualnega spektakla, ki ga lahko uprizorijo le – Rammstein!

 

Uradna spletna stran:

http://www.rammstein.de/

Prodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli …

Internetna prodaja: www.eventim.si

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Cene vstopnic:

Parter – RAZPRODANO

Zeleni ring – RAZPRODANO

Rdeča tribuna: 39,00 eur

Fan pit – RAZPRODANO

Lože: 90,00 eur

Povezani članki:

Značke: