Zrcalce, zrcalce na steni povej, se bomo zabavali v deželi tej?

Lovable Fairy Tale: Sneguljčica

Lovable Fairy Tale: Sneguljčica / Klub Cirkus
28. februar 2013
Vstopnina: predprodaja 7eur/ na dan dogodka 9 eur

In smo jo dočakali. Sneguljčico in sedem palčkov, ki so nam pripravili zabavno v Klubu Cirkus. Lovable Fairy Tale Events so nam po Rdeči kapici in Peter Panu postregli še zabavo s Sneguljčico. Tematske zabave, ki te s skrbno urejenim ambientom popeljejo v čas princesk in princev v deželo za devetimi gorami. Tokratni line up v deželi večnega veselja in srečnih koncev je bil sledeč : Timo Maas, Matthew Hoag, Luka Radojlovic in Nina Hudej.

Tistega lepega večera sem se odločila, da je skrajni čas, da se odpravim na pravljično doživetje in preverim, ali se bo na tej zabavi prikazal princ na belem konju ali samo konj v belih supergah. Tako sem si polna optimizma in pričakovanj nadela čeveljce in se odpeljala v deželo daleč, daleč proč. Ura je odbila približno polnoči, ko me je kočija dostavila pred Klub Cirkus. Najprej sem morala preveriti, če se ta kočijaž ni zmotil in me dostavil pred napačno deželo. Presenečena sem bila, da pred vhodom ni bilo vrste in nobenih čakajočih obiskovalcev, ki so nestrpno želeli priti na toplo in na dobro glasbo. Pri vstopu v klub Cirkus sem z velikim presenečenjem ugotovila, da je ta dežela bila zelo prazna. Pa vendar nisem želela, da bi me to zmotilo pri poslušanju dobre elektronske glasbe. Konec koncev je bilo na nek način prav fino, da je imel vsak obiskovalec svoj prostor za nemoteno in gibljivo poplesavanje pred odrom. Ta praznina je bila prav tako dobra, da sem lahko poklepetala z obiskovalci in spoznala zanimive pravljične junake, ki jih verjetno ob nabito polnem plesišču skoraj zagotovo ne bi.

Po srečanju s Sneguljčico, njenimi palčki in po dobrem pogledu v zrcalce sem se končno odpravila proti plesišču. Slovenski DJ Matthew Hoag je s svojimi techno-house ritmi čisto obnorel moje plesne čeveljce. Tako kot opisuje sebe, takšna je dejansko tudi njegova glasba. Polna energije, veselja in zmes dobre house in techno glasbe. Tako smo si princi in princeske ogreli plesne čeveljčke do prihoda glavne zvezde večera Tima Massa. Svetovno znani DJ in producent nemškega rodu, ki s svojo glasbo navdušuje privržence klubske scene že od svojega 17-leta naprej. Postregel nam je s svojimi značilnimi težkimi, pa vendar super prijetnimi plesno techno zvoki. Pravljični večer je uspel, če drugje ne, vsaj v naših ušesih, ki je svoje posledice pokazal naslednji dan v bolečih in utrujenih stopalih.

V pravljični deželi je torej odmevala dobra elektronska glasba, ki žal ni privabila toliko obiskovalcev, kot bi jih lahko glede na kvaliteto, ki so nam jo ponudili Lovable Fairy Tale Events.  Žal tisti večer nisem spoznala princa na belem konju, vendar pa sem ugriznila v začarano jabolko, zaradi katere sem utrujena padla v globok spanec okoli 5 ure zjutraj.

Tekst: Patricia Pajk
Foto: PR/ Marko Delbello Ocepek

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: