Saxon se vračajo v Ljubljano

Saxon

12. 6. 2013 se bodo v Kinu Šiška ponovno ustavile angleške heavy metal legende, Saxon, ki promovirajo svojo najnovejšo uspešnico, Sacrifice. Saxon so sinonim za novi val angleškega heavy metala, pravično oklicani za legende in bend, ki je s svojim odnosom do glasbe in oboževalcev, z iskrenostjo pri vsem, kar počnejo in brezkompromisno držo eden izmed najbolj značilnih in inspirativnih predstavnikov svetovne heavy metal scene.

Čeprav se po odrih in studiih podijo že od davnega leta 1977 (čeprav so pod raznimi imeni delovali že prej), jih to z leti ni upočasnilo ali utrudilo. Še več – kot pleme, kateremu so vzeli ime, so tudi angleški staroste heavy metala neusmiljeni, neustavljivi in neutrudni. Kdor jih je videl v Sloveniji nekaj let nazaj (parkrat) ali kjerkoli in kadarkoli drugje, ve, da bo 12. junij dan, ki ga bodo pomnile množice metalskih bojevnikov in bojevnic. Pričakujte vrhunski koncert mojstrov te obrti!

Saxon seveda ne bodo sami – z njimi bodo igrali še AC Angry, katerih glasba bo gotovo pognala kri po žilah. Le kdo se ne bi branil mastno zvenečega, umazanega hard ‘n’ heavyja? Poleg obeh bendov pa bodo nastopili še domači metal bojevniki, Metalsteel.

/I. C./

 

VSTOPNICE ŽE V PRODAJI!

cena vstopnice 22 in 25 € na dan koncerta!

Predprodajna mesta:

vsa EVENTIM-ova prodajna mesta: Petrol servisi, Kompasove poslovalnice, trgovine BIG BANG, Modri in e-studentski servisi, 3 dva trafike, Delo prodaja; On-Parole, trgovina Master of Metal.

spletni nakup: www.eventim.si, www.vstopnice.com, www.koncerti.net

 

SAXON

http://www.saxon747.com/

http://www.facebook.com/saxon

 

AC ANGRY

http://www.facebook.com/acangry

 

METALSTEEL

http://www.metalsteel.net/

http://www.facebook.com/metalsteel

 

http://www.skuc.org/kultura/saxon2013.html

http://www.dirtyskunks.org

http://www.facebook.com/group.php?gid=51947315309

Povezani članki:

Značke: