V Ljubljani tudi The Ocean

The Ocean

Zaradi neurejenih papirjev so Cult of Luna odpovedali nastop na zagrebškem festivalu Moonquake in se tako selijo v Ljubljano. Ker pa je bil posledično odpovedan celoten festival, so ostali brez nastopa tudi Nemci The Ocean in Avstralci Lo! Ampak ne obupujte, Channel Zero se je odločil, da jih bo tudi vzel v svoje okrilje in tako bodo nastopili skupaj z Cult of Luna to soboto na Metelkovi.

The Ocean (poznani tudi kot The Ocean Collective) je eksperimentalna metal zasedba iz Berlina, ki deluje od leta 2000, za seboj pa imajo 6 studijskih albumov. Nekateri se jih morda spomnite iz gostovanja na Metalcampu 2011, sicer pa bodo Ljubljano obiskali prvič, in to ravno v času odličnega zadnjega albuma Pelegial (Metalblade).
www.facebook.com/theoceancollective

Lo!, ki prihajajo iz Avstralije in delujejo od leta 2007, bodo verjetno ogreli marsikaterega ljubitelja skupin kot so Queens of the Stone Age, Mastodon in Converge. Čeprav so dokaj redni gostje evropskih odrov, pa bodo Ljubljano obiskali prvič.
www.facebook.com/lookandbehold

Vstopnina: 12 EUR / 8 EUR (s preložitvijo vstopnice za zagrebški koncert).

Na voljo pa bodo tudi vstopnice za ena trenutno najbolj vročih in prodornih sodobnih progresivnih skupin se bo v sklopu turneje ob izidu novega albuma „Shrine of New Generation Slaves“ v četrtek, 6. junija, ustavila tudi v klubu Gala hala v Ljubljani RIVERSIDE.

Povezani članki: