Vijolični orgazem v Klubu Plusminus

Jamie Lewis

19. april.13, vstopnina: 5 EUR, vzdušje: vijolični orgazem

Po 25 letih glasbenega udejstvovanja je Cem Berter aka Jamie Lewis še vedno zelo vroča roba. Proslavil se je z vokalnim, deep, plesnim house zvokom in še vedno sledi tej glasbeni usmeritvi. V Mariboru bi moral gostovati že pred časom, a je takrat odpovedal nastop in obljubil reprizo, ki se je zgodila v petek, 19. aprila 13.

Ogrel nas je starosta plusminusa in njegovih predhodnikov ter izpeljank – Sid Templer, obiskovalcem Yucatana sicer bolj znan, kot Ice Simony. Ponudil je to, kar nam servira ponavadi, zelo komercialno usmerjen nastop. Jamie je prevzel krmilo, ko je bil manjši del kluba – znan tudi kot bar Minus – že prijetno napolnjen. Njegov set je bil retrospektiva njegovih hitrov in novih stvaritev, ki imajo veliko potenciala. Z energijo nabit nastop in tehnična popolnost sta prinesla veliko svežine in veselja ob dejstvu, da je Lewis dal točno to kar smo od njega pričakovali in še veliko več. Globina, basi, vokali in tipični “Jamie sound”. Ob koncu je bil poleg razgretih plesalcev vidno zadovoljen tudi Jamie in nekaj srečnežem celo podaril svoj CD.

Tokratni dogodek je v Maribor spet prinesel malo svežine in komaj čakamo na naslednji projekt ekipe House in the house, ki skrbi za house program v klubu Plusminus. Tokratni vijolični orgazem z Jamie-jem si vsekakor zasluži en velik plus!

Tekst: Barbara P.

Foto: Sami Rahim

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.