Zombiji so nazaj! Pa je to dovolj?

Oldies Goldies "Rise of the zombies"

Oldies Goldies, Festivalna dvorana Lent/Maribor, 13. april 2013, vstopnina: 12 EUR v predprodaji, 15 EUR na dan dogodka, vzdušje: old school!

Ekipa Sweet Entertainment je posegla po konceptu, ki v Sloveniji že dolga leta zagotavlja uspeh – oldies goldies, kombinacija DJ-jev in izbora glasbe, ki bi naj obudila zombije. Uspelo je! V Festivalno dvorano Maribor so prilezli tudi tisti, ki morda niso več del aktivnega »rejverskega« prebivalstva, se pa radi spomnijo zlatih časov in celo nekaj novejših ljubiteljev te vrste elektronike.

Na glavnem, techno plesišču so z dobro znanim repertoarjem in občasnimi presenečenji ter presežki postregli Marko Nastić, Sputnik, Shocker-D, Flis, Baly, Blasch in Sam-o-sim, vse skupaj pa je povezoval MC Parallax. Slišali smo vse, kar smo želeli in še veliko več, vsi spomini so bili obujeni. Na zgornjem, manjšem plesišču pa so za prijetne house ritme poskrbeli Eddie F., Shocker D, OM, Tim Urbanya in Sanjin. Slišali in odpeli smo prav vse »zimzelene« in prav vsi so poskrbeli, da nismo mogli biti pri miru v bližini plesišča.

Ponudili so nam tudi zanimive projekcije, dobro urejene šanke in postrežbo s pijačo tudi na plesišču ter presenetljivo urejene sanitarije s stalno zalogo toaletnega papirja. Sam party je bil vsekakor soliden in glede na koncept smo vsekakor pričakovali več obiskovalcev, kar bi si dogodek tudi zaslužil. Postavlja pa se vprašanje ali bodo morda morali organizatorji v sklop »Oldies Goldies« zapakirati še kaj več, kot relativno znana lokalna imena in dobro poznan in preizkušen gasbeni nabor. Ali so zombiji v vzponu ne vemo, vemo pa, da so postali malce zahtevnejši.

Tekst: Barbara P.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.