Rdeče, ki te ljubim, rdeče – Red Summer Party

Red Summer Party (foto: Miro Majcen)

Ljubljana/Stadion Bežigrad
21. junij 2013

Organizatorska ekipa Black Pony je ob koncu šolskega leta, na prvi poletni dan, pripravila fantastično rdeče praznovanje! Tokrat je bil član naše ekipe v mavcu ter si je pri hoji pomagal z berglami, a na tem dogodku nikakor ni želel manjkati in že na začetku moramo pohvaliti odzivnost organizatorja, ki nam je že pred partijem z veseljem in nadvse prijazno odgovoril na vsa vprašanja, na samem dogodku pa so mu tudi  omogočili poseben vstop. Malenkost, ki jo pozdravljamo in dajemo kapo dol celotni ekipi ter se zahvaljujemo!

Bežigrajski stadion se je izkazal za odličnega gostitelja, glavni oder je bil postavljen pri stebrih, spodaj je bilo veliko plesiče, na sredini dvignjen VIP, v zadnjem delu pa ogromno prostora kjer smo si lahko tudi odpočili, saj so bili tam ležalniki, vreče za sedenje in palete. Okoli je bilo zadostno število tako šankov, kot tudi toalet in vsega ostalega, kar so pripravili sponzorji.

Rdeča zabava se je začela zelo zgodaj, že ob 17h in otvorila sta jo Vanillaz, sledila je legenda slovenske house glasbe DJ Shark (Sharquastic tunes). Začeli smo bolj house in komercialno, nato pa so v trance vode zaplavali Orjan Nilsen in Aly&Fila. Daddy’s Groove sta »urezala« malce trše in postavila odlične temelje za zvezdo večera 1/3 Švedske house mafie – Axwella.

Njegov intro je dodobra stresel Bežigrad oziroma kar celo Ljubljano! Odvrtel je točno tak set, kot smo ga želeli in pričakovali, saj je vključil veliko svojih starih hitov ter hitov Swedish House Mafie in jih prepletel z novejšimi house poslasticami. Vsakič, ko se zasliši njegov stalni pozdrav “Hello, my name is Axwel”, smo vedeli, da nas čaka nepozaben nastop. Del tega je bila tudi neverjetna pirotehnika, konfeti (celo rdeče-beli v obliki srčka) in cela vrsta drugih vizualnih poslastic. Axwella smo slišali že velikokrat in lepo je videti, da ostaja zvest samemu sebi in da še vedno ne razočara. Konec njegovega seta je prišel veliko prehitro in čas je bil, da se raja odpravi na eno izmed kar treh afterparty lokacij.

Rdeče poletje smo otvorili, kot se spodobi in ekipa Black Pony je ponovno dokazala, da so odlični organizatorji. Čeprav je bilo obiskovalcev veliko, bi si tak dogodek vsekakor zaslužil še kakšnega več. Glede na obilico dogajanja na ta datum, morda niso imeli ravno sreče z izbiro termina. Vreme je zdržalo, prizorišče je bilo fantastično, glasba odlična, prav tako vse ostalo in resnično se veselimo naslednjega dogodka rdeče ljubezni pod taktirko Black Pony ekipe!

Tekst: Barbara P.
Foto: Miro Majcen

Povezani članki: