Satyricon se decembra vračajo v Ljubljano

Satyricon

V letošnjem letu se po zatišju vrača še ena markantna zasedba – Satyricon. Napovedali so svetovno turnejo, v okviru katere se bodo v Sloveniji ustavili 5. decembra. Gostili jih bomo v ljubljanskem Kino Šiška. Okrog te kontraverzne, vendar vizionarske in ustvarjalne zasedbe se je ponovno začelo iskriti, saj so za september napovedali novi album, preprosto poimenovan Satyricon. V živo vedno odlična zasedba bo tako pred slovensko občistvo stopila z novim adutom v rokavu in ponovno dokazala, da spada v sam vrh metalske scene.

Satyr je komentiral novi album in vrnitev na odre: »Nazaj smo! Se opravičujem, da je trajalo tako dolgo, toda potrebovali smo čas, da smo ustvarili tak album. Če ga primerjamo z našimi ostalimi je to pravi Satyricon: neprestano v gibanju. Poimenovati ta album ‘Satyricon’ je bila najbolj logična stvar. Še nikoli nismo ustvarili albuma, ki bi tako zajemal pomen in duh te zasedbe. Album bo od poslušalcev zahteval veliko, vendar vem, da vam bo všeč. Prirastel vam bo k srcu in zato bo ostal z vami za vedno. V prihodnosti bodo naše turneje redkejše, vendar zaradi tega toliko bolj posebne. Ta album in ta turneja sta za nas in za vas. To je naš trenutek!«

Vstopnice:
Predprodaja: 22€
Dan koncerta: 25€

Posebna znižana cena vstopnic: 20€
Samo v On Parole trgovini, bo prvih 50 vstopnic znižanih na 20€. Prodaja se začne danes in zaključi, ko vstopnic zmanjka.

Povezani članki:

Značke: