Še en uspeh Lollobrigide, tokrat v ZDA!

Lollobrigida

“Dober glas se daleč sliši“. Tako v enem stavku opišemo lepe novice vezane na skupino Lollobrigida. Njihova pesem, “Bivša punca” je preko spletnih kanalov prepotovala pot preko Atlantika in prispela do keativca v Concept Fami, kjer ustvarjajo serijo kratkih video spotov za modno znamko Century 21 iz New Yorka. Tako se je “Bivša punca” znašla v vlogi podlage za eno od štirih reklam. Kako to izgleda, pa si lahko pogledate na spodnji povezavi.

 

“Zelo smo bili presenečeni, ko so nas kontaktirali iz newyorškega Century 21. Verjetno so po naključju poslušali pesem na YouTube-u in jim je bila všeč. Nikdar nismo imeli strategije za vstop na tuji trg, ker pojemo samo v hrvaškem jeziku. Internet je res čudež, navdušeni smo” so javili iz Lollobrigide. Century 21 je zelo znano ime med stilisti in modnimi poznavalci. Od daljnega leta 1961 do danes so postali sinonim za modne trende, v New Yorku pa je tudi njihova trgovina.

Reklame, katerih je skupno štiri, bo možno najti na spletnih straneh Century 21 in znotraj samih trgovin. Režiserka reklam je nagrajena Ry Russo-Young, katera je poleg svojih filmov, znana tudi po sodelovanju z producentko in glavno igralko Lena Dunham v seriji “Girls”.

To ni edino sodelovanje skupine Lollobrigida z znamkami. Letos so zaključili kampanijo za pivo Becks znotraj katere so slikali etiketo steklenice, preteklo leto pa je bila pesem “Volim te” uporabljena v reklamni kampaniji telekomunikacijskega operaterja Vip v Srbiji in pesem ” Es geht um keine Liebe” del soundtracka za film “Mi nismo anđeli 2″, režiserja Srđana Dragojevića.

Lollobrigida delujejo dalje v novi, spremenjeni zasedbi. Dolgoletnega člana in tour managerja Jerneja Šavla je na basu zamenjal Eron Zejnilović (Elemental), Kleemarjeva zamenjava na klaviaturah pa bo tudi kmalu znana. Lollobrigida so tako postali hrvaški bend, okrog sebe bo Ida kmalu verjetno tudi zbrala nekaj glasbenikov iz Srbije, saj se je preselila in poročila v Beogradu, pričakuje pa tudi prvega otroka. Do novega leta pa lahko skupino vidite še vedno na koncertnih odrih. V letu 2014 pa so sporočili, da bodo naredili krajšo pavzo in se vrnili z novo izdajo!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qu9Xl2UQoH8[/youtube]

Povezani članki:

Značke: