Opomnik! Jutri v Ljubljani Amon Amarth

Amon Amarth

Objavljamo časovnico jutrišnjega Amon Amarth, Hypnos in Paragoria koncerta v ljubljanskem Kino Šiška.

BLAGAJNA: 18:30
VRATA: 19:30
PARAGORIA: 20:00 – 20:30
HYPNOS: 20:50 – 21:30
AMON AMARTH: 22:00 – 23:30

Vstopnice po predprodajni ceni 25€ so še v prodaji na vseh predprodajnih mestih (Eventim, On Parole in Paragoria). Na voljo bodo tudi na dan koncerta. Že jutri boste za njih morali odšteti 28€.
Se vidimo pod Thorovim kladivom!

Maj bomo začeli v znaku Thorovega kladiva. Pred ljubljanskim Kino Šiška bodo namreč 4.maja svoj drakkar privezali prvaki tako imenovanega viking metala Amon Amarth. V svojem več kot dve desetletji dolgem bojnem pohodu so si podjarmili že praktično celi svet. Tokrat se ponovno vračajo v Slovenijo, da nam pokažejo tisto kar najbolj znajo: energično predstavo melodičnega death metala, ki se ponosno naslanja na nordijsko mitologijo.

Amon Amarth bodo sabo pripeljali goste – češke Hypnos, ki prisegajo na death metal v old school maniri. Verjetno se nekaterih njihovih članov spomnite iz kultne češke zasedbe Krabathor in njihovega sodelovanja z očakom death metala Johnom Speckmannom.

Oder in občinstvo bodo pa za začetek ogrevali savinjski Paragoria, ki še zmeraj predstavljajo svoj izjemen prvenec Decomposition Of Mind, ki je lansko leto izšel na založbi On Parole. Ogrevanje je tako zagotovljeno, saj nam divji možje s severa nam tudi tokrat ne bodo prizanesli. Dovoljena je samo divja neobrzdana zabava. Milosti ni, ujetnikov tudi ne.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/647805971946722/

Povezani članki:

Značke: