Še dober mesec do Deep Purple

 

Deep Purple

Do največjega open air spektakla na Kongresnem trgu v Ljubljani nas loči le še slab mesec in pol! Legendarna skupina Deep Purple se trenutno mudi na evropskih odrih v sklopu turneje NOW What?! , največji hrvaški glasbenik Gibonni pa je na dobrodelnem koncertu Preplavimo trg za pomoč žrtvam poplav ponudil le delček vznemirjenja, ki ga bo moč čutiti na Kongresnem trgu 16. julija. 

Deep Purple, ki so bili skupaj z Led Zeppelin in Black Sabbath okronani za »NEsveto trojico hard rocka in heavy metala«, seveda ne počivajo na lovorikah. Pri založbi Universal Records so 19. maja  izdali na novo masteriziran kultni album »Made in Japan«, ki so ga posneli v treh poletnih nočeh daljnega leta 1972 na Japonskem. Gibonni je pred kratkim posnel priredbo skladbe ‘She said’ v duetu z italijanskim pevcem Danilom Saccom ter izdal dokumentarec z naslovom »Fragmenti«, ki ga je posvetil svojim oboževalcem. Na portalu Youtube je bil objavljen 19. maja, na isti datum, kot so njegovi rock idoli izdali ekskluzivno novo verzijo albuma, ki je zaznamovala njegovo glasbeno pot.  Ali je to naključje ali usoda, se odločite sami. Dejstvo pa je, da si bodo Deep Purple in Gibonni v sredo, 16. julija delili veliki oder na Kongresnem trgu.

Od obiskovalcev smo prejeli vprašanja, ali si bodo lahko koncert ogledali tudi iz zelenega parka, ki leži ob Kongresnem trgu. Samo prizorišče koncerta, kot tudi park, ki leži ob prizorišču, bo ograjeno z visokimi, več kot dvometrskimi ograjami, tako, da ogled koncerta iz parka, ki leži ob Kongresnem trgu, ne bo mogoč. Prepričani smo, da sam Kongresni trg nudi dovolj zavetja in čudovitega razgleda na oder, ter da bo z vašo prisotnostjo spektakel še večji!

Zagotovite si edinstveno priložnost, da na istem odru uzrete dve glasbeni legendi ter ob tem uživate še v čarih poletne noči.

 

Vstopnice:

– 45 €

– 60 € VIP fun pit


Povezani članki:

Značke: ,