Opomnik: jutri Summer Gathering v Ambasadi Gavioli

Summer gathering 2014

Ekipa Fetch The Vibe pripravlja SUMMER GATHERING 2014, ki se bo zgodil jutri, 26. julija 2014 v vedno vročem klubu, Ambasada Gavioli. Glavni gost letošnjega poletnega dogodka ne potrebuje posebne predstavitve, saj že toliko let premika meje na elektronski sceni, zato je vsako pisanje o njem povsem odveč, pa vendar … RICHIE HAWTIN!

Umetnik, DJ, “veleposlanik” in zagotovo neusmiljeni inovator, ki že od svojega 17. leta ustvarja za DJ pultom. Njegovi začetki segajo v leto ’87, ko si je kot najstnik z rednimi obiski bližnjega mesta Detroit izboril rezidenco v precej temačnem klubu The Shelter, kjer je redno mešal house in techno zvoke z bolj industrijsko glasbo tistega časa. Od ustanovitve založbe Plus8 leta ’89 dalje se njegova kariera neprestano razvija in skozi polni dve desetletji imamo opraviti z enim najbolj zaželenih techno artistov v zgodovini. Danes vsi poznamo tako njegovo založbo Minus, ustanovljeno leta ’98, projekt Plastikman in pa seveda serijo izjemnih dogodkov pod blagovno znamko ENTER., s katero zadnji dve leti vztrajno polni klube po vsem svetu.

Poleg glavnega gosta bo na velikem plesišču nastopil naš priljubljeni Valentino Kanzyani, ki se je odločil, da boljšega žura za svoj rojstni dan ne more imeti brez družbe najbližjih in domačih prijateljev. Vrh tega pa ga bo preživel v svojem najljubšem klubu na svetu, kot vedno rad poudari.

Na malem plesišču bomo priča dvema izjemnima talentoma. Binh, ki slovi po večletni rezidenci kultnega Club Der Visionaire, v katerem svoje oboževalce razvaja z dogodki ‘Noon’ vse od leta 2007, je v resnično kratkem času postal nepogrešljiv člen sodobnega berlinskega zvoka. Barac je še eno od imen super talentov, ki prihajajo iz Romunije. Za oba poznavalci pravijo, da bomo o njiju še veliko slišali.

Vstopnico lahko v predprodaji kupite za 25€ na vseh Eventimovih prodajnih mestih, na dan dogodka pa boste zanjo na vhodu odšteli 30€.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.