Dickless Tracy imajo novega …

Dickless Tracy

Brežiški death metalci Dickless Tracy imajo v delu nov album, oz. glede na FB objave, je album že končan ter pripravljen za lansiranje in zavzetje sveta. Izid je napovedan za 3. november, nadeli pa so mu naslov Paroxysm Of Disgust, izšel bo pri založbi On Parole. Album bo nadaljeval temačno pot na katero so brežičani stopili z prejšnjim albumom Halls Of Sickness. Surov, mračen in morbiden album v 11 skladbah podaja mentalno stanje zasedbe, ki se je odločila svojo vizijo extremnega metala popeljati še nekaj korakov naprej.

Album v svojih približno 40 minutah potuje v death metalskih vodah in nam občasno postreže s skokom v crust, primitiven grind, na trenutke doom in celo v black metal. Teksti ubesedujejo nočne more, ki jih sproža težka realnost in strašne vizije psihotičnega uma ovekovečenega na filmskem traku ali v pisani besedi. Dickless Tracy preteklosti niso pustili za sabo. To dokazujejo z na novo urejenimi in posnetimi skladbami The New Domination, Revenants in Reincremation s prvih dveh albumov, ki se tematsko in konceptualno popolnoma skladajo z ostalim materialom na Paroxysm Of Disgust.

Material je nastajal kar nekaj let, posnet pa je bil med julijem 2013 in januarjem 2014. Instrumente so posneli v studiu MC-ja Krško, pri čemer je inženirski del opravil Nenad Čekrlić, snemanje vokalov, miks in mastering pa je prevzel Luka Božič v svojem domačem studiu v Metliki.

Zasedba:
Tomi Cepanec – vokali, kitara
Andrej Šepec – kitara
Domen Majcen – bas, vokali
Ivan Cepanec – bobni

Diskografija:
1999 – The New Domination
2001 – Of Light And Darkness
2009 – Halls Of Sickness
2014 – Paroxysm Of Disgust

Povezani članki:

Značke: