Islandski kavboji Sólstafir novembra v Ljubljani!

Solstafir

Ravno je izšel njihov novi album Otta, sedaj pa so Sólstafir najavili, da se vračajo v Slovenijo.Lansko leto so nastopili v sklopu  festivala Metaldays, 20. novembra pa vas pričakujejo kot nosilci večera na odru Gala Hale.

Varovanci založbe Season Of Mist tudi na najnovejšem albumu prepričajo s svojo ambientalno godbo, še vedno zvesto zasidrano v black metal korenine, vendar bogato razširjeno z elementi folka, vplivi posta in novodobnega sludgea. Na glasbeni sceni težko primerjamo glasbo Sólstafir s katero koli zasedbo, saj svojemu oddaljenemu dodmovanju primerno, uspešno vzdržujejo unikatnost in neponovljivost svojih izdelkov.

Oder bodo ogrevali že nekaterim znani Esben And The Witch in Obsidian Kingdom. Trojica nastopajočih zagotavlja, da nas čaka koncertni dogodek, ki lahko zadovolji širok krog še tako zahtevnih konzumentov temačnih in zloveščih ambientalnih zvokov.

Vstopnice so na voljo v On Parole spletni trgovini. Do 1. oktobra jih dobite za 20 EUR. Po tem datumu bo cena zrasla na 23, na dan koncerta boste pa za njih morali odšteti 25 EUR.

Povezani članki: