BRO z novim singlom All I Want

BRO

Mate Brodar BRO, znan tudi kot eden od dvojice skupine Da Phenomena in uveljavljeni reggae glasbenik, predstavlja zadnji singel s svojega drugega samostojnega albuma Smoods, ki je v lanskem letu izšel pri Celinki. Album je bil deležen pozitivnih kritik in z njega smo imeli doslej priložnost slišati pesmi Bag Full Of Weed, Runaway, Razsta ter priredbo Siddhartine uspešnice Lunanai.

Tokrat se BRO predstavlja s spevno in nadvse poslušljivo pesmijo All I Want v zanj prepoznavni zvočni maniri, ki je nastala v sodelovanju z Mojco Zalar, znano tudi kot Mojcart, pianistom Markom Črnčcem in takorekoč stalnim bobnarjem Matejem Horvatom. Mate o pesmi pove: »Navdih je bila klasična glasba, a v resnici gre za povsem klasičen BRO prijem, ki se glasi: kombinacija reggae glasbe z drugimi, včasih tudi z navidezno povsem nezdružljivimi žanri.«

Pesem bo v pričetku decembra dobila še vizualno podobo, ki jo lahko v prednovoletnem vzdušju nadgradite z obiskom katerega od koncertov. Ti bodo zazveneli skupaj z Ritem Sekto:

 

13. 12. Celje, Tam ko učiri

19. 12. Maribor, Naskov dvorec

20. 12. Tolmin, Center Mink

22. 12. Ljubljana, Channel Zero Metelkova

 

All I Want napoveduje nove projekte zasedbe BRO, a tudi drugih izvajalcev, ki bodo izšli pod okriljem nove založbe KUD Dolina Miru. Ta bo luč sveta ugledala na spletu, kjer bodo imeli obiskovalci na voljo obilo kakovostne slovenske avtorske glasbe. Založba bo imela povsem svojevrsten pristop k dostopnosti glasbe, a zakaj je temu tako – pustite se presenetiti.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BaobxafHSVs[/youtube]

Povezani članki:

Značke: