Napovednik: Veseli december v Trainstation Squatu

V kranjskem Trainstation Squatu za mesec december zopet pripravljajo nekaj večjih dogodkov, med katerimi brez dvoma izstopajo koncerti hrvaške turbo folk punk zasedbe Brkovi, domačega reggae kolektiva Raggalution in metal koncert mednarodno uveljavljenih skupin Dekadent in Ater Era. Poleg koncertnih dogodkov bosta tudi dva bolj plesna klubska večera, kot sta Lose Control in Jungle Bells z Vibe Department. Z ekipo Trainstation Squata lahko dočakate tudi prestop v novo leto, kjer bodo za glasbo za vse okuse poskrbeli hišni didžeji (reggae, punk, rock, drum’n’bass, trance …), v jutranjih urah pa se obetata tudi koncerta švedske punk rock zasedbe Knaegt, ki jo sestavljajo člani Satanic Surfers, Skitkids, Moderat Likvidation in Kontrovers, ter domačih Krik Disneylanda. Za razmišljanje in bolj resne teme bo že te dni poskrbel Teden migrantskega filma, seveda pa vabljeni tudi na potopisno predavanje o Gvineji, impro predstavo v sodelovanju s KUD Kiks, mladinsko novinarsko šolo, filozofska srečanja in še kaj bi se našlo.

6. december od 21h dalje…
BRKOVI (hrvaški turbo folk punk)
vstopnina: 10 €
12. december od 21h dalje…
Reggae Night: RAGGALUTION + afterparty RASS LEVI, OHOROHO
vstopnina: 3 €
13. december od 21h dalje…
Metal koncert: DEKADENT, ATER ERA, HUMAN PUTREFACTION
vstopnina: 6,66 € (če imaš točno, drugače 7 €)
19. december od 22h dalje…
LOSE CONTROL going underground
vstopnina: 5 €
20. december od 21h dalje…
DEMOLITION GROUP
vstopnina: 10 €
25. december od 21h dalje…
JUNGLE BELLS with VIBE DEPARTMENT
26. december od 21h dalje…
Punkčina: 10. obletnica kranjske zasedbe SIROTINJE + gosti: SEREŠ (ex-Srou pa letu), TRIJE PIJANČKI, FASTIDIA (ex-Fregatura)
vstop prost
31. december od 21h dalje…
NEW FEAR:  glasba za vse okuse s hišnimi didžeji (reggae, punk, rock, drum’n’bass, trance…) + koncert KRIK DISNEYLANDA (punk) in KNAEGT (Švedska, punk/rock’n’roll)
vstop prost

Povezani članki: