Znana prva imena na Punk Rock Holiday 1.5!

Punk Rock Holiday 1.5

Punk Rock Holiday, ki se bo letos znova odvijal v Tolminu in sicer med 4. in 7. avgustom, se je v parih letih dodobra zazibal med festivale, ki odmevajo tudi mednarodno. A četudi postaja velik, je še vedno dovolj domač in majhen da se vsak počuti domačega v zavetju Soče.

In prva imena so: Beatsteaks, Flogging Molly, Anti-Flag, Less Than Jake, Madball, Death By Stereo, Forus, Adrenalized, Darko, Astpai, The Decline, F.O.D., Straightline

Če slučajno še kdo ne ve, kaj je PRH: “Punk Rock Holiday 1.5 je z objavo prvih 14 skupin tako potrdil govorice, da gre za enega najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi, za vse, ki so že kdaj okusili festivalsko oazo v množici festivalov. Poleg konstantno okusno sestavljenega programa se je festival okronal z izjemno sproščeno atmosfero na eni najlepših festivalskih lokacij na svetu in ponuja mnogo več kot sorodni festivali. Kampiranje v senci dreves Triglavskega narodnega parka, mediteranska klima, dve festivalski plaži, nobene ograje med nastopajočimi in občinstvom ter oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaradgno reko je le delček izjemnosti, ki jih bo Punk Rock Holiday ponudil tudi letos.


Povezani članki: