Brit Floyd – najboljša tribute skupina Pink Floydov se vrača v Ljubljano

Brit Floyd

Brit Floyd – najboljša tribute skupina Pink Floydov na svetu, se v sklopu svetovne turneje SPACE & TIME World Tour vrača v Evropo. Gre za globalni spektakel in njihovo daleč najbolj ambiciozno predstavo do sedaj, obogateno z novimi svetlobnimi efekti in laserskim šovom ter še večjo odrsko produkcijo. Med marcem in decembrom bodo nanizali kar 150 nastopov, med drugim se bodo 9. novembra ponovno ustavili tudi v ljubljanski Hali Tivoli, kjer nas bodo popeljali na izjemno dovršeno vizualno in zvočno popotovanje skozi pet desetletij Pink Floydov.

‘Veličastno … glasbena mojstrovina’ – Ticketmaster

Tako Pink Floydi kot njihova uradna tribute skupina Brit Floydi zares ne potrebujejo posebne predstavitve, saj se oboji tudi v Sloveniji ponašajo z zavidljivih številom oboževalcev. O tem pričajo množice obiskovalcev, ki ob vsakem obisku Brit Floydov preplavijo koncertna prizorišča. In tovrsten odziv lahko pričakujemo tudi 9. novembra, ko se priljubljena tribute zasedba vrača na slovenska tla.

Aktualna turneja obeležuje 50. obletnico Pink Floydov in sledi lanskoletni kritiško nadvse hvaljeni turneji Discovery World Tour. Glavni pevec, kitarist in glasbeni direktor skupine Damian Darlington je takole strnil vtise preteklega leta: “Odziv občinstva je bil fenomenalen. Prav povsod je bilo absolutno enkratno. Hvala vsem, ki ste prišli na naše koncerte. Komaj čakamo, da se ponovno vidimo v letošnjem letu.

Ob prihajajočem snidenju v ljubljanski Hali Tivoli nas bodo popeljali skozi pet desetletij Pink Floydov … od nastanka skupine leta 1965 pa vse do izida njihovega lanskoletnega studijskega albuma The Endless River. Tako bomo obudili spomine na njihove najbolj prodajane albume, kot so The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall in The Division Bell. Vsekakor pa ne bo manjkalo presenečenj v obliki številnih drugih glasbenih mojstrovin Pink Floydov.

‘Popoln rock šov’ – LA Times

Da bi poustvarili čim bolj avtentično Pink Floydovsko koncertno izkušnjo, se skupina posveti prav vsakemu detajlu. Z veliko odgovornostjo in ponosom tako prinašajo edinstveno glasbeno poslastico, v kateri najboljše trenutke izjemnih Pink Floydov združujejo z moderno zvočno in svetlobno tehnologijo, da ustvarijo predstavo, ki je tako vizualno osupljiva kot tudi zvočno brezhibna.

Brit Floydi zagotavljajo, da je turneja Space & Time njihova najboljša turneja vseh časov. Da je ne bi zamudili, si pravočasno zagotovite vstopnice, ki bodo naprodaj od 29. MAJA naprej na www.eventim.si ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih!

POVEZAVE:

www.britfloyd.com

www.facebook.com/britfloydshow

www.youtube.com/britfloydshow

www.twitter.com/britfloyd

Povezani članki:

Značke: