Združena zabava in dobrodelnost – 26. in 27. junija 2015 na Vranskem

Big Foot Mama

Med nastopajočimi so Big Foot Mama, Mi2, Pero Lovšin s Španskimi borci in drugi.

Ena največjih prireditev na prostem v Savinjski regiji se bo letos izvedla 26. in 27. junija pod velikim prireditvenim šotorom na Vranskem že 13. leto zapovrstjo. Program se bo dogajal v večernem času, od 20. ure dalje, na enotnem prizorišču.

Na sobotnem rockovsko obarvanem večeru, ki bo potekal 27. 6., bodo nastopili: MI2, Big Foot Mama, Pero Lovšin in Španski borci, Nije in Undercover.

Na house odru pa DJ-ji Silver J, DJ Seherezade, DJ Robby J in Mc DeeJay Berny.

Celoten 2-dnevni program si oglejte na www.vranskosummernight.si.

Dobrodelen namen – dogodek z dušo in srcem

Vransko Summer Night ni le glasbeni dogodek, ampak tudi dobrodelni dogodek z dušo in srcem, ki preko druženja, sprostitve, glasbe in zabave povezuje množice in kar je najpomembneje – pomaga pomoči potrebnim.

V kolikor bo letošnja prireditev uspešna, bodo organizatorji del izkupička prireditve Vransko Summer Night 2015 namenili 11-letnemu Luku, ki ima težko obliko cerebralne paralize in s tem prispevali košček k lažji poti do nakupa hišnega dvigala ter Luku omogočili lažje življenje.

Za posamezen večer je cena vstopnic na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, po ceni 8 evrov v predprodaji in 10 evrov v zadnjem tednu pred dogodkom.

Uradna spletna stran dogodka: www.vranskosummernight.si
Uradna facebook stran: www.facebook.com/VranskoSummerNight

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.